To je to što me zanima!

Velika potraga u tijeku: Nestao mladić (24) iz Obrovca Sinjskog, traže ga kod jezera Peruća

Dominik Branimir Bilobrk udaljio se jučer iz obiteljske kuće, s automobilom koji je pronađen u zaseoku Borkovići. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava
Vidi originalni članak

Sve raspoložive snage HGSS-a, policija, mještani te djelatnici MORH-a, njih ukupno 100-ak, u velikoj su potrazi za 24-godišnjim mladićem iz Obrovca Sinjskog koji se u nedjelju udaljio iz obiteljske kuće.

Nestanak Dominika Branimira Bilobrka prijavljen je na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Mladić je, kako se navodi, visok 189 centimetara, jače razvijen, kestenjaste kose, ovalnog lica i zelenih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava, dok je na nogama imao crne tenisice.

S adrese stanovanja udaljio se u nepoznatom pravcu, a odvezao se s vozilom marke Fiat. Automobil je, kako doznajemo, pronađen u mjestu Borkovići. Kako su izvijestili iz HGSS-a, trenutačno je velika potraga na području jezera Peruća, a cijeli teren pregledava se i uz pomoć dronova.


- U pomoć nam je pristigao i helikopter HRZ-a s letačima spašavateljima koji nam je bio od velike pomoći jer nam je smanjio površinu koji pretražujemo. Osim velikog broja ljudi na terenu pomažu nam i potražni psi, a tu smo i s limenim brodovima. Imamo razloge zašto smo baš na Perući, ali o tome ne bismo govorili. Ukoliko danas potraga ne pokaže rezultate, sutra će na jezero stići i ronioci - kazao nam je Darko Gavrić, pročelnik splitskog HGSS-a. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Hiroo_Onoda 21.09.2021.

    Bilo bi čudo da ga pronađu živog i zdravog. Dečko se vjerojatno utopio. Mnogi precijene svoje snage i upuštaju se u pothvate koji završe tragično.

  • Ekscem 21.09.2021.

    Svi scenariji su mogući

  • Sonia Davidoff 20.09.2021.

    Dao Bog da ga živog pronađu ali malo je šansi s obzirom da je prošlo više od 40 sati a uključene su sve službe spašavanja?? Lijep i zgodan mladić ali sam otići na jezero a po garderobi pronađenoj je znak da je zaista išao preplivati jezero ko što je rekao, to je čin samoubojstva?! Jadna obitelj a roditelji posebno u ovoj teškoj neizvjesnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare