To je to što me zanima!

Nestao nakon što je drugi put promašio datum smaka svijeta

Kuća Harolda Campinga (89) u Kaliforniji zamračena roletama, a na tvrtki stoji natpis 'Ured je zatvoren'. Camping je bio siguran da će ovoga puta pogoditi
Vidi originalni članak

Harold Camping (89) koji je najavljivao da će Sudnji dan biti jučer, nestao je nakon što se njegovo proročanstvo nije ispunilo. Predsjednik kršćanske radio kompanije FamilyRadio skupio je tisuće sljedbenika od koji su mnogi dali svoju životnu ušteđevinu za spas, a sad se svi pitaju gdje je nestao. 

Reuters javlja da je njegova kuća u Kaliforniji zamračena roletama, a na tvrtki stoji natpis 'Ured je zatvoren'. Ovo je već drugi put da je Camping digao prašinu oko smaka svijeta. Prvi put ga je najavljivao 1994. godine u rujnu. Kad se ništa nije dogodilo, tvrdio je da je samo krivo izračunao datum. 

- Ne osjećam se osramoćeno, zbog prvog promašaja. Za ovogodišnje predviđanje rekao je da 'nema šanse da se smak svijeta ne dogodi'. Apokalipsa je trebala početi u 18 sati po njegovim izračunima iz Biblije. Na web stranici FamilyRadio.com ništa se nije promijenilo od subote u 18 sati kada je sat odbrojao do 'smaka svijeta', piše NY Daily News.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • patrolla 23.05.2011.

    HHAHHHHAAH PIJANICA PRAVI

  • miki 30 22.05.2011.

    svasta u toj bibliji pise...hmmm

  • car13 22.05.2011.

    pa i njega je bog stvorio , kao i ovcu i vuka , ljudi sami biraju šta žele bit , većina uvjek odlucuje bit ovca

Komentiraj...
Vidi sve komentare