To je to što me zanima!

Nestao prije 3 godine, njegovo tijelo pronašli u krošnji drveta

Mladić iz Litve nestao je prije tri godine, a njegovo tijelo pronašli su u krošnji drveta visokog 12 metara. Istraga je u tijeku, a engleska policija utvrđuje sve okolnosti
Vidi originalni članak

Jurij Sliachtecov (21) iz Litve nestao je prije tri godine u Engleskoj, a posljednji put je viđen s prijateljima u gradu Bournemouthu. Policija je mislila kako se mladić vratio u rodnu Litvu jer je sa sobom ponio putovnicu, no nikada nije stigao kući. Njegov nestanak prijavljen je prije točno tri godine te je za njim organizirana masovna potraga. 

Jurijevo tijelo pronađeno je krajem ožujka na 12 metara visokom drvetu na golf terenu nakon što je pas otkrio dio ruke, javlja Daily Mail. Odmah su pokrenuli opsežnu istragu i u krošnji drveta pronašli su druge dijelove tijela.

Istražiteljima je prišao muškarac koji živi blizu golf terena. Predao im je vrećicu u kojoj su bile ljudske kosti. Rekao je kako ih je našao još prošle godine, ali to nikome nije prijavio. 

Policijska istraga je još u tijeku, a utvrđuju sve okolnosti nestanka mladića i pronalaska tijela. Golf teren na kojem su ostatke tijela pronašli otvoren je za javnost, no na jednom dijelu je zagrađen.  

Idi na 24sata

Komentari 68

  • user_256917 15.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MichaelMonako 14.04.2014.

    našao ih je prošle godine a ne prije 3 godine.Preštura vijest da bi se moglo poći s nekim pretpostavkama ili teorijama.Sačekajmo policijski uviđaj . Neobična i za sad neobjašnjiva smrt mladića nama kao i novinarima i policiji.

  • vilim 14.04.2014.

    Preko zime ptice idu u toplije krajeve a on je ostao na drvetu, ne kužim !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare