To je to što me zanima!

Nesuglasice oko kave: Potukli se u kantini šibenskog zatvora

Zbog nesuglasica oko korištenja kave u kantini zatvora u Šibeniku 24-godišnji zatvorenik je nanio teške ozljede 32-godišnjaku. Čeka ga kaznena prijava
Vidi originalni članak

U kantini Kaznionice i zatvora u Šibeniku posvađala su se i potukla dvojica zatvorenika. Iz Policijske uprave javljaju kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 32-godišnjaku. 

- Utvrđeno je da su se osumnjičeni i oštećeni 1. veljače u prostorijama zatvora u Šibeniku, zbog nesuglasica oko korištenja kave, verbalno, a potom i tjelesno sukobili, pri čemu je osumnjičeni oštećenog teško tjelesno ozlijedio - izvijestila je policija.

Policajcima i liječnicima nije bilo teško brzo intervenirati, s obzirom da Kaznionicu i zatvor u Šibeniku od Policijske postaje dijeli samo ulica Fra Jerolima Milete, a od Opće bolnice Ulica Karla Vipauca.

Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.02.2016.

    Morali su ići po policiju preko puta ceste, što nemaju zatvorske redare? Sramota! A što da je policijska stanica 20 kilometara dalje?

  • Jure Franceti 04.02.2016.

    da li u zatvoru postoje čuvari reda ili nereda odmah 15% na 3 mjeseca od plaće

  • day 04.02.2016.

    a i kavicu mogu piti kad god hoće?..... NEMA VIŠE ISPIJANJA KAVE.....nema TV....nema teretane..... ma nema ničega.... pa neka OSJETE KAZNU.... dosta više sa istjerivanjem objesnih zahtjeva za kažnjenike.....KAZNA treba biti kazna a ne godišnji odmor uz sve povlastice

Komentiraj...
Vidi sve komentare