To je to što me zanima!

Netko truje pse na Marjanu? 'Ovako to izgleda na početku...'

Vlasnica otrovane kujice kojoj se veterinar bori za život objavila je uznemiravajući video na kojem se vidi kroz kave patnje prolazi njen kućni ljubimac koji je pojeo otrov koji djeluje na njegov živčani sustav
Vidi originalni članak

Cjelonoćna borba. Ovako izgleda kad je u predahu između napada. Četiri napada u četiri sata u trajanju od po pola sata. A onda je ovo predah. Onaj tko je bacio otrov / poljoprivredni insekcitid je znao što radi i koje su posljedice. Pet sati ujutro i ja samo mogu gledati, maziti, govoriti da je volim i plakati - napisala je vlasnica na svom Facebook profilu u ponedjeljak rano ujutro nakon što je probdijela noć uz svog otrovanog psa, kujicu Leah.

Ona je pojela nekakav otrov koji djeluje na živčani sustav psa, na splitskom Marjanu u nedjelju poslijepodne. Vlasnica je objavila i potresni video epileptičnog napada. 

-  Danas popodne otrovana Leah. Evo ovako izgleda na početku. Molim da mi se javi ako još netko ima otrovanog psa. Opet Marjan, druga lokacija. Vrlo vjerojatno male crvene kao bobice od goi – napisala je vlasnica u nedjelju navečer uz video psa koji se nekontrolirano trza. 

Potresan video:

Leah je otrov pojela na južnoj strani Marjana. Ona je drugi otrovani pas u park šumi. Prije nje otrovan je jos jedan pas, ali na sjevernoj strani, no i on je preživio.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • xnet0822 18.02.2019.

    (Ne)djelo "predsjednika" M&K kluba ?!

  • krao_sam_1 18.02.2019.

    Apel policiji da izađu iz kancelarija

  • hkuhar2 18.02.2019.

    Oćito su nekom dojadili vlasnici koji secu svoje pse bez povodnika, i bez brnjice... Vlasnici koji ne kupe izmet svojih pasa,koji pustaju pse u djecje parkove itd... Zalosno je sto je pas otrovan, ali da se vlasnici drze zakona, a to ne radi ni jedan vlasik pasa, mozda se nebi događale ovakve stvari... Točno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare