To je to što me zanima!

Nevenka ga opet brani: Željko ima prijatelje i to većinom Srbe

Željko Kerum je rekao kako su mu poteškoće u poslovanju počele nakon što je izjavio kako ne bi želio imati Srbina za zeta. Milorad Pupovac je tu izjavu osudio
Vidi originalni članak

Vjerujem da je zastupnik Milorad Pupovac pogrešno shvatio poruku mojeg brata, rekla je u ponedjeljak Nevenka Bečić.

- Nisam upoznata s izjavom uvaženog zastupnika Pupovca, međutim vjerujem da je pogrešno shvatio poruku koju je moj brat uputio u emisiji kod Stankovića. Očito se radi o tome, jer Željko ima prijatelje, između ostalog većina njih su Srbi, tako da ta njegova konstatacija ne stoji - rekla je Bečić. Pupovac je u ponedjeljak ujutro naime tražio od saborskog Odbora za Ustav da osudi Kerumove izjave iz emisije Nedjeljom u 2. 

Kerum je u emisiji rekao kako su mu poteškoće u poslovanju počele nakon što je izjavio kako ne bi želio imati Srbina za zeta "jer najveći utjecaj na financije i medije danas u Hrvatskoj ima srpska i jugoslavenska opcija". 

Pupovac je rekao da ta izjava poziva na nacionalnu diskriminaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • diba_1 17.09.2012.

    e narode priglupi kako ste mogli pogrešno čovjeka shvatiti.

  • Ante Portas 17.09.2012.

    izjavis da ne volis srbe i opet si najbolji hrvat, makar bio i kerum, a jesu ovi nacionalisti jadni.

  • Caffe-bar Gemini 17.09.2012.

    To što je Kerum rekao za zeta, isto je rekao i meni moj ćaća prije no što sam se htio vjenčti. Naravno da meni u toj dobi nije bilo ni u primisli da bi to uopće bilo bitno. Tek nakon vjenčanja sam svoju suprugu pitao koje je nacionalnosti. Supruga mi je tada priznala da su i nju njeni roditelji pitali koje sam ja nacionalnosti. Ni ona nije to znala do tada. Tek nakon 90-e sam shvatio na što je moj ćaća mislio. Ćale nije previše elaborirao zbog čega je to bitno. Samo je rekao " Sine za brak dok imaš izbora uvijek biraj ono što ti donosi manji rizik, a povijest nas uči da su multietnički brakovi rizični jer te razlike mogu dovesti do velikih problema. Prije braka se raspitaj da li u lozi buduće žene ima kakvih nasljednih bolesti i ako ima nemoj ulaziti u takav brak jer nepromišljenošću sebi od života možeš stvoriti pakao". Isto to što je meni ćaća rekao ja sam prenio svojoj djeci, jer smatram da je to moja dužnost, a izbor je na njima. Prema tome Kerum je samo glasno rekao ono što je uvriježeno u narodu i tko misli drugačije je licemjer.Često zaljubljenost zaslijepi i ne dopušta razumu da vrši izbor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare