To je to što me zanima!

Nevin 16 g. bio u zatvoru, sada opet upoznaje svijet

Greg je po prvi puta vidio DVD uređaj, plazma televizore, a Facebook je za njega nepoznanica. Osudili su ga za ubojstvo prostitutke Jacquette
Vidi originalni članak

Amerikanac Greg Taylor (47) šesnaest godina bio je u zatvoru zbog ubojstva prostitutke Jacquette Thomas. Cijelo vrijeme tvrdio je da zločin nije počinio no svaka žalba bila je uzaludna. Tek nakon 16. godina komisija za žalbe razmotrila je Gregovu zamolbu. Otkako je bio u zatvoru mnogo se stvari promijenilo. Greg je po prvi puta vidio DVD uređaj, plazma televizore, a Facebook je za njega potpuna nepoznanica. Mjesec dana privikavao se na život izvan zatvorskih rešetaka. Zaključuje kako je Facebook "fora", ali ga ipak smatra gubitkom vremena.
- Osjećao sam se kao da sam izašao iz špilje. Osjetila su mi potpuno otupjela. Kada sam izlazio van iz zatvora u North Carolini dobio sam 45 dolara kako bi stao na noge - prisjeća se Greg. Njegov život potpuno se urušio nakon presude. Supruga Becky razvela se od njega nakon što je on u zatvoru proveo nekoliko mjeseci. Preselila se u drugi grad i preudala. Po izlasku iz zatvora Greg je živio kod svoje kćeri Kristen, a sada si traži mjesto u kojem će se skrasiti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crnilabud 25.03.2010.

    ...za informaciju...istok je ISTOČNO.zapad je ZAPADNO,a sjever je SUPROTNO od juga!!

  • god of war 25.03.2010.

    ja bi sad lijepo te tužio,a toliko ih novčano odera da bi im dica čunga lungu na rate uzimala..!! toe apsurd lika zatvorit 16god i na kraju ga tek tako pustit..!!

  • cevi 25.03.2010.

    ajte kvragu vi i facebook, ja bi se vratio u zatvor samo da ga ne vidim, i plazme i dvd playeri, kada to zanima čovjeka koji je izgubio 16 godina za ništa, pa da opet troši vrijeme uzalud

Komentiraj...
Vidi sve komentare