To je to što me zanima!

Nevin u zatvoru bio 25 godine, a onda mu se život promijenio

Unatoč tome što je velik dio svog života nepravedno "izgubio", Jonathan Fleming nije ljut na sustav i nepravdu koju je odslužio: 'Samo želim ići dalje sa životom'
Vidi originalni članak

Provesti nevin u zatvoru 25 godine, a nakon toga biti pušten na ulicu sa svega 93 dolara, noćna je mora koja je zadesila Jonathana Fleminga iz Brooklyna, piše Večernji list. 

Optužen je za ubojstvo, ali tek nakon 25 godine provedenih iza rešetaka oslobodio ga je ključni dokaz da je u vrijeme ubojstva u New Yorku, Fleming bio u Disneylandu sa svojom obitelji.

Unatoč tome što je velik dio svog života nepravedno "izgubio", Jonathan Fleming nije ljut na sustav i nepravdu koju je odslužio.

"Samo želim ići dalje sa svojim životom, nastaviti živjeti, raditi i učiti, rekao je Fleming nakon što je pušten iz zatvora.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • miki0301 05.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gvandamar 05.07.2015.

    da ne odlazim na 24h ne bi se nacitao drugih novina.cak i prjevod zeznu.a ispite su polagali na nacin : odgovore na postavljena pitanja naci ce te u uđbeniku ...

  • Igor Petak 05.07.2015.

    I koja ste vi govna ljena novinarska zast....procitajte OVDJE

Komentiraj...
Vidi sve komentare