To je to što me zanima!

Nevjerojatan slučaj u Osijeku: 'Reklamacija se plaća 50 kuna'

Iako trgovac reklamaciju ne smije naplatiti, to su pokušali učiniti ženi u prodavaonici obuće u Osijeku koja je htjela reklamirati tenisice, budući da su joj pukle svega nekoliko dana nakon kupnje
Vidi originalni članak

Potrošačkom forum u Osijeku javila se žena koja je kupila tenisice. Budući da su nakon samo nekoliko dana nošenja pukle odlučila ih je vratiti u prodavaonicu. 

- Ženi su u prodavaonici rekli da želi li reklamirati neispravan proizvod to mora platiti 50 kuna. Trgovac reklamaciju neispravnog proizvoda ne smije naplatiti - rekli su iz osječkog Potrošačkog foruma. 

Napominju kako reklamacija mora biti besplatna, a ovakvu praksu trgovca inspekcija može kazniti do 100.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • čomizlo 27.07.2017.

    treba ga kaznit da ostale nerade to isto jel nije jedini

  • Bubimir321 27.07.2017.

    Tako sam i ja prošla sa Planet obućom ,išla reklamirati čizmice koje su se doslovno raspale nakon pet dana nošenja .Kada sam tražila novi par istih čizmica trgovkinja je pretražila bazu i kaže nema nigdje moj broj potom sam tražila da mi vrate novce a trgovkinja mi kaže da mi nemože vratiti novce jer je plačeno karticom i još mi kaže da ako mi vrati novac ona može dobiti otkaz kao što je prošla njezina kolegica već da uzmem nešto drugo iz radnje u toj protuvrjednosti .U trgovini je bilo 3 modela čizmica moj broj i ja uzmem jedne i još sam morala nadoplatiti razliku a uopće mi se nisu sviđale .Eno i danas stoje u kutiji nenošene .

  • zvonkod 23.07.2017.

    MORA naplatiti kaznu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare