To je to što me zanima!

Nevjerojatno: Medicinska sestra snimala gole žene na operaciji, čak je i porođaj prenosila uživo

Oglasili su se i iz bolnice u Beogradu. Tvrde kako je medicinska sestra prekršila sva pravila struke i profesionalne etike te je odmah suspendirana, a pokrenut je i disciplinski postupak
Vidi originalni članak

Srpski mediji donose nevjerojatan slučaj iz bolnice u Beogradu koji je zgrozio građane. Navodno je jedna medicinska sestra snimala gole pacijente tijekom operacije i objavljivala njihove fotografije na društvenim mrežama.

Kurir piše kako je čak snimala i žene tijekom porođaja, a jedan carski rez je prenosila i uživo.

Ona je na jednoj od tih snimki, koje kruže društvenim mrežama, objašnjavala tijek operacije i pojašnjavala za što koji medicinski instrument služi.

- Ja se tresem od bijesa. Kako je ovo moguće? Kako ova žena nije dobila otkaz - samo je jedan od komentara ljutih građana koji su vidjeli uznemirujuće snimke.

- Uprava Ginekološke klinike „Narodni front“ je zgrožena i najstrože osuđuje postupak medicinske sestre (live prijenos iz operacijske sale Klinike), a istovremeno se zahvaljujemo svima koji su nam blagovremeno ukazali na ovakvo ponašanje, da bismo mogli promptno reagirati i poduzeti sve neophodne mjere tako da se takvo nešto nikad ne ponovi - piše u priopćenju iz rodilišta.

- Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendirana, a pokrenut je i disciplinski postupak. Mjera zabrane mobilnih telefona u rodilištu i operacijskoj sali je i dalje na snazi - navodi Uprava klinike za Kurir.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • monterizzo 26.04.2023.

    Ovo nije ništa novo. Vec postoje tv emisije koje prikazuju operacije. Ali ova je samostalno zeljela zaraditi na YT.

  • zorozimba 26.04.2023.

    Možda surađuje s Pink televizijom, tamo takve stvari bi rado prenosili u živo.

  • brzzzy@gmail.com 26.04.2023.

    Zasigurno nije sama u tom jer netko od voditelja odnosno liječnika-operatera je morao vidjeti kako koristi kameru ili mobitel te nije reagirao i svrstao se na stranu "sestre" dozvolivši joj prljavu rabotu te snoso istu odgovornost kao i ona... Nemoralno i protuzakonito u svakom pogledu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare