To je to što me zanima!

Nevrijeme pogodilo Zagreb i okolicu, Sisak ostao bez struje

Snažno nevrijeme pogodilo je i Sisak u kojemu je na nekoliko mjesta bilo poplavljenih podruma, a jedno je vozilo ostalo zaglavljeno u potopljenom pothodniku na sisačkoj zaobilaznici
Vidi originalni članak

Kao što je i najavljivano, središnju Hrvatsku u srijedu kasno poslijepodne pogodilo je grmljavinsko nevrijeme praćeno jakim vjetrom i obilnom kišom.

Čitatelj nam je poslao video u kojem vjetar nosi rolete sa zgrade u zagrebačkim Sesvetama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meteoalarm je ranije izdao narančasto upozorenje za područje Zagreba, okolice te središnje i sjeverne Hrvatske.

Sisačko je područje u srijedu navečer od 19 do 19.30 sati zahvatilo veliko nevrijeme uz prolom oblaka i grmljavinu, a kako velike količine oborine nije mogla prihvatiti gradska kanalizacija, došlo je do zastoja u prometu.

Poseban je problem nastao kada su dva željeznička podvožnjaka na ulazu u gradsko središte bila poplavljena, pa je u vodi zapelo nekoliko osobnih automobila. Budući da je i prilaz s Novog mosta u središte grada zatvoren zbog radova na rekonstrukciji mosta, promet je bio gotovo blokiran.

Zbog velike količine padalina i slabe vidljivosti dogodilo se i nekoliko lakših prometnih nesreća, koje su prošle samo s manjom materijalnom štetom. 

Jak vjetar slomio je nekoliko grana i stabala, koji su dodatno otežali promet. Stanje se postupno normaliziralo poslije 20 sati. 

POGLEDAJTE GALERIJU

Ranije u srijedu grmljavinska oluja s tučom pogodila je Sarajevo. Obilna kiša poplavila je nekoliko ulica, a padala je i tuča. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Igor Petak 03.05.2018.

    Podsjeća me ovo vrijeme na prošlu godinu...

  • kabrit72 03.05.2018.

    koje čudo nakon tolike sparine da bude nevrijeme , ni prvo ni zadnje, senzacija , svašta

  • jožek2 03.05.2018.

    Pa zar još i takvo nevrjeme pogodilo Sisak, zar nije i previše ga pogodila najveća katastrofa zvana HDZ !

Komentiraj...
Vidi sve komentare