To je to što me zanima!

Na Velebitu i Dinari pao je prvi snijeg, Vodice se borile s kišom

Prvi snijeg je pao na Velebitu, Dinari i Zavižanu. U Konavlima je palo 70 litara kiše po kvadratnom metru, a obilne kiše bilo je i u okolici Splita, pogotovo u Vodicama
Vidi originalni članak

U posljednja 24 sata u mnogim dijelovima Dalmacije pale su obilne oborine, a noćas i jutros snijeg je povremeno padao u višim predjelima Dinare i Kamešnice, javlja Dalmacija Danas.

Prvi ovosezonski snijeg pao je i na Velebitu. Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit na Facebooku su se pohvalili prvim pahuljama ove jeseni.

Snježne pahulje poletjele su i na Velikoj Kapeli.

Malo snijega palo je i na Zavižanu, iako ga je u ovo doba godine tamo više.

U Konavlima je palo 70 litara kiše po kvadratnom metru. Obilne kiše bilo je i u okolici Splita, pa je tako na području Kaštela palo više od 40 litara po kvadratnom metru.

Jako nevrijeme i kiša pogodili područje Vodica

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jako nevrijeme i obilna kiša pogodili su jutros vodičko područje. Prema podacima Pljusak.hr palo je 29 milimetara kiše po četvornom metru, što je skoro polovica mjesečnog prosjeka.

U drugom dijelu dana i ponedjeljak oborina će biti manje nego prethodnih dana, a nova obilnija kiša stiže od utorka. U dane vikenda temperature zraka pale su u odnosu na vrijednosti koje su se mjerile tijekom tjedna, a najviše je zahladilo u planinama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 10.11.2019.

    Pao snijeg?! Kako to?! Pa jučer se pisalo kako se otapaju ledenjaci na sjevernom polu!?

  • 10.11.2019.

    ne trebase nista čuditi 11 je mjesec normalno za ovo doba

  • mihic82 10.11.2019.

    Opet senzacija , znaci skoro bila poplava? Palo vau 29 litara kise u 12h, znaci to isto podrucje je pogodilo nevrijeme prije 5 godina i palo je 450 litara unutar 6h, e tp je bila poplava ,ja sam se autom tada tamo našao i nie bilo zgodno. Ponavljam kada bude ptava katasteofa ljudi neceto shvatiti ozbiljno jer vi mediji radi senzacije ne radite svoj posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare