To je to što me zanima!

Nevrijeme u Požegi: Voda im je ušla u podrume i dvorišta

Mještani priručnim alatima pokušavaju sačuvati svoju imovinu i spasiti ono što se može jer kažu da su prepušteni sami sebi za vrijeme svake malo jače kiše
Vidi originalni članak

Obilna kiša padala je u više navrata u nedjelju popodne u Požegi i okolici.

- Sve nam je poplavljeno - rekla je gospođa Franekić za Požega.eu..  

Ona i više njenih susjeda su ogorčeni jer potok Vranduk plavi i nosi sve pred sobom. Tu se sručila i voda s Komušanskog puta, te nosi drvlje, kamenje i zemlju u dvorišta, podrume i na kolnik. Tvrde da se ovo moglo očekivati jer na sve njihove zamolbe da se nešto poduzme nitko nije reagirao.

Voda im je ušla u podrumske prostorije i dvorišta, a zasada su jedino intervenirali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji pomažu građanima tog dijela Požege.

Mještani priručnim alatima pokušavaju sačuvati svoju imovinu i spasiti ono što se može jer kažu da su prepušteni sami sebi za vrijeme svake malo jače kiše. Problema ima i u drugim dijelovima grada posebno brdskim, a u nizinskom području dosta je poplavljenih podruma.

U nedjelju popodne u Požegi je bilo i jake tuče veličine lješnjaka koja je nanijela štete na vrtovima, u voćnjacima i nasadima na poljoprivrednim površinama.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mato Treger 03.06.2019.

    Koliko jugoslavena majko mila nije u Požezi to je po Hrvatsko-srpskom jeziku po Hrvatskom je u Požegi... Jugoslaveni moji dragi...

  • rijetko kulturan 02.06.2019.

    Kao imenica ženskog roda, oluja bi mogla dobiti šamar od župana.

  • RXM40 02.06.2019.

    zovite župana u pomoć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare