To je to što me zanima!

Nevrijeme u Slavoniji: Jak je vjetar srušio nekoliko stabala

Kako javlja Ravnateljstvo civilne zaštite, srušilo se nekoliko stabala uz prometnice. Županijski centar 112 Vukovar zaprimio je desetak dojava građana o nevremenu, a zasad nema informacija o većim štetama
Vidi originalni članak

Jak vjetar s kišom zahvatio je u nedjelju između 17.30 i 18.30 sati Vukovarsko-srijemsku županiju, od Iloka prema Vukovaru. 

Kako javlja Ravnateljstvo civilne zaštite, srušilo se nekoliko stabala uz prometnice. Županijski centar 112 Vukovar zaprimio je desetak dojava građana o nevremenu, a zasad nema informacija o većim štetama. 

DHMZ je u subotu objavio crveno upozorenje za osječko područje zbog obilne kiše, ali je danas promijenio upozorenje u narančasto koje klasificira kao "opasno vrijeme". 

Kako doznajemo od čitatelja, jak je vjetar rušio stabla i u Osijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Predator46 19.07.2021.

    Srušilo se trulo stablo koje su morali srušit već odavno. Ovako im vjetar uštedio trud i lovu, a nestat će u vidu magle drvo zaslužnim kradezeovcima za ogrjev. Već viđeno.

  • Vito1 19.07.2021.

    zasad nema informacija o većim štetama--- Pa naravno da nije šteta što je vjetar srušio trulo stablo. Grad je tako uštedio na rušenju i svoj mogućoj birokraciji oko nadležnosti i raspisivanja javnog natječaja za odabir pilara dovoljno poštenog i stručnog koji bi otpilio trulo drvo u parku, a ne zdravo drvo za daljnu preradu kao što to rade u i oko Zagreba.

  • 19.07.2021.

    sve sami krkani u komentarima na ovom portalu. tu i tamo neka normalna osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare