To je to što me zanima!

Nevrijeme u Zadru: Dvije žene ozlijeđene nakon udara groma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Javnoj vatrogasnoj postaji Zadar se doznaje kako je nešto prije 6 sati u Parku prirode Telašćica izbio požar. Vatra se nije proširila po zaštićenom području
Vidi originalni članak

Rano jutros nevrijeme praćeno pljuskom, grmljavinom i vjetrom pogodilo je zadarsko područje

Na zadarskoj tržnici, oko 7.30 sati, uslijed udara groma dvije žene koje su prodavale za štandom su ozlijeđene. Obje su prebačene u Opću bolnicu Zadar. Jedna je ozlijedila nogu. Iz bolnice se doznaje kako su stabilno, ali su zadržane na promatranju.

- Upravo sam hodao prema svom stanu i baš u tom trenutku dvije munje kao da su se spojile u jednu, u tom trenu sam vidjela Anku kako je pala na pod. Vikala je: "Guši me, guši me". I ljudi su joj odmah priskočili u pomoć. Dok je došla Hitna pomoć, to je bilo za minutu-dvije, unijeli su je u Konzum i pomagali joj - ispričala nam je prodavačica na zadarskoj tržnici.

Kaže kako je djevojka koja također prodaje prošla puno bolje te da je nakon udara groma poskočila i zavikala da ju je 'dotaklo'. Prodavači na tržnici pretpostavljaju kako su možda mlađa i starija kolegica stale blizu metalne konstrukcije na podu koja je možda privukla munju.

U Centru 112 za sada nemaju informacija o mogućim štetama, dok se u Javnoj vatrogasnoj postaji Zadar doznaje kako je nešto prije 5 sati u Parku prirode Telašćica izbio požar. 

Vatra se srećom nije proširila po zaštićenom području jer je ubrzo počela kiša, a na terenu su i dalje gasitelji DVD-a Sali s Dugog otoka. Uzrok požara najvjerojatnije je udar groma. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Nishimura_Umri 09.07.2014.

    Zašto je pričala na mobitel po nevremenu sama si je kriva

  • fufna gefufna 08.07.2014.

    i to ti je ljeto? navodno da ce cijeli sedmi pa i osmi mjesec biti usrani a ne pravi ljetni.

  • ocuuvqxm 08.07.2014.

    'Šta te guši ženo božija?', Priupitaoh bi je dok leži na podu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare