To je to što me zanima!

Nevrijeme u Zagrebu rušilo stabla, grom zapalio štagalj

Snažan vjetar je lomio grane koje su pale na automobil parkiran na Jarunu u Zagrebu. Usjeve u okolici Zagreba i Krapine uništila je tuča, a u Novom Zagrebu grom je zapalio štagalj
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme u ponedjeljak poslijepodne pogodilo je dijelove Zagreba i okolicu te Zagorje.

Nakon jakog vjetra počeo je snažan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar je lomio grane koje su pale na automobil parkiran na Jarunu u Zagrebu. Kiša i tuča zahvatile su okolicu Zagreba, područje Krapine i Mariju Goricu. Tuča je trajala svega nekoliko minuta, ali je bila dovoljno jaka da uništi usjeve i vinograde.

U grmljavinskom nevremenu stradao je i štagalj u vlasništvu I. A. (52) u Dragonošcu, Novi Zagreb. Oko 22.45 sati grom je udario u štagalj te je u potpunosti izgorjelo krovište objekta. Požar su ugasili vatrogasci, a šteta još nije utvrđena. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tiranosaurus 25.05.2016.

    ..viđeno je i jato kokoški kako trče Bogovićevom..iz smjera jurišićeve Praškom su panično bježale četiri koze..Radićevom prema trgu su pobjegle dvije svinje iz obližnjeg svinjca..mole se očecici da se jave u najbližu veterinarsku stanicu

  • Preteznovedro 24.05.2016.

    Jadni ljudi. Najprije strada od mraza, a ono preostalo tuča. Majčica priroda stvarno ljuta, ali zašto pogađa pogrešne ljude.

  • tmendas 24.05.2016.

    Ova godine nekako loše počela....

Komentiraj...
Vidi sve komentare