To je to što me zanima!

Nevrijeme: Urušili se krovovi, bujice nosile sve pred sobom

Dio Aachena je ostao bez struje. U tom su gradu dežurne službe dobile 450 poziva u pomoć. Cijeli Wuppertal je pod vodom. Poplavljene su ulice, podrumi, trgovački centar...
Vidi originalni članak

Jako nevrijeme je u utorak popodne pogodilo Njemačku točnije područje pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija. Oko 16 sati vjetar je odnio krov benzinske pumpe. Ispod njega je bilo parkirano 14 vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Jedan je vozač uspio izaći iz vozila koje je poklopio krov. Vozač je lakše ozlijeđen. Nevrijeme je napravilo štetu u kampusu u Wuppertalu. Urušio se krov jedne zgrade te su dvije poplavljene. Poplavljen je i trgovački centar. Voda je prodrla u brojne podrume. 

- Cijeli Wuppertal je pod vodom - rekli su u metorološkoj službi. U Wuppertalu i okolici je prekinut željeznički promet. 

Prometnice su pod vodom što je izazvalo brojne prometne nesreće. Jedan je vozač ozlijeđen.

U zračnoj luci u Düsseldorfu su neki letovi otkazani i zabilježena su dulja čekanja. Dio Aachena je ostao bez struje. U tom su gradu dežurne službe dobile 450 poziva u pomoć. Morali su tražiti pomoć dežurnih spasilaca iz okolice jer oni iz grada nisu stizali na sve intervencije, piše Bild.  

Nevrijeme pogodilo i Hrvatsku, u Zaboku grom udario u kuću

Nevrijeme s kišom i jakim vjetrom u utorak poslijepodne i navečer zahvatilo je i dijelove središnje Hrvatske. U Bregima Zabočkim je, kako piše Zagorje.com grom udario u jednu kuću. Na tom su području poplavljeni i brojni podrumi.

Kiše i nevremena bilo je i u istočnom dijelu Zagreba, na varaždinskom području, u okolici Karlovca...

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Antisha 30.05.2018.

    Nikad nisam krocio u Njemacku iliti Deutschland. I nije mi bilo u planu. Ali mora bit da je superodlicna drzava kad svi Hrvatski uhljebi, komunjare i njihovo potomstvo toliko LAJU protiv iste. Auf wiedersehen Deutschland :)

  • covekov123 29.05.2018.

    I tu su krive vlasti jer se šparalo na odvodnji?

  • adameva 29.05.2018.

    Ajmo dezerteri...bjez te van iz Hrvatske...kukavice jadne, prodali bi otadzbinu za €...kako djeci jednog dana objasniti zasto ste utekli?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare