To je to što me zanima!

New York više ne želi imati baš ništa s Organizacijom Trump

Trump se 6. siječnja obratio tisućama svojih pristaša ponovivši svoju ničim dokazanu tvrdnju da su predsjednički izbori pokradeni. Pozvao ih je da krenu na Kapitol koji je u tome trenutku potvrđivao pobjedu Bidena
Vidi originalni članak

New York će poništiti ugovore s Organizacijom Trump koji joj godišnje donose 17 milijuna dolara, izjavio je u srijedu gradonačelnik Bill de Blasio, optuživši predsjednika Donalda Trumpa da je huškao svjetinu na prošlotjedni upad u Kapitol.

- Ako se kompanija i njezino vodstvo bave kriminalom, imamo pravo poništiti ugovor - rekao je de Blasio za MSNBC.

- Huškanje na pobunu protiv američke vlade je očita kriminalna aktivnost - dodao je.

- Prema tome, New York ne želi više ništa imati s Organizacijom Trump.

PROTIV I 10 REPUBLIKANACA Zastupnički dom izglasao opoziv Trumpa, prvi je predsjednik kojeg su opozvali dva puta

Trump se 6. siječnja obratio tisućama svojih pristaša ponovivši svoju ničim dokazanu tvrdnju da su predsjednički izbori pokradeni.

Pozvao ih je da krenu na Kapitol koji je u tome trenutku potvrđivao pobjedu Joea Bidena.

Svjetina je svladala snage sigurnosti, a dio ih je ušao u zgradu i izazvao prekid sjednice jer su se zastupnici sklonili na sigurno.

U nemirima je život izgubilo petero ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Habsburška Nizozemska 13.01.2021.

    Je, treba malo skrenuti pažnju rulje da je u demokratksi-vođenom raju NY do sad umrlo 40 000 ljudi od kovida. Ovi ko da su učili od Plenkovića.

  • 13.01.2021.

    Kak je krenulo , ostal bu bez svega kaj je na prevaru stečeno , tražil bu  azil kod Merkelice , a ak ga ona odbije, bude ga prihvatio njegov kolega iz Sjeverne Koreje. Možda ovo ne bu samo pošalica. Bumo vidli.

  • niwrad 13.01.2021.

    Demokrati su eksperti za lažne optužbe. A ono za što te optužuju čine deset puta gore i još na tome profitiraju. Većih licemjera, rasista i fašista nema na kugli zemaljskoj.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare