To je to što me zanima!

Nezadovoljan ručkom? Nasilnik (40) iz Gospića istukao majku

Muškarca (40) se sumnjiči da je u petak u obiteljskoj kući fizički napao 78-godišnjakinju, te joj nanio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću, priopćila je policija
Vidi originalni članak

Teške tjelesne ozljede nanio je 40-godišnji Gospićanin vlastitoj majci u njihovoj obiteljskoj kući na području Gospića u petak, piše Kaportal.

- Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom s područja grada Gospića, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. Sumnjiči se da je u petak, 15. prosinca, u obiteljskoj kući fizički napao 78-godišnjakinju, te joj nanio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću - priopćila je policija.

Gospićanin je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Uhićeni muškarac otprije je poznat policiji po sličnim kaznenim djelima obiteljskog nasilja. Na meti mu je uglavnom majka. Navodno ju je ovaj put prebio jer je bio nezadovoljan ručkom koji je skuhala, piše Kaportal.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • neutina 23.12.2017.

    Ovaj slučaj kao i niz sličnih mogu samo uvjeriti ljude da uopće nemaju djece.

  • OS98netko 19.12.2017.

    Dalmacijooo dalmacijooo digidigidigdidi

  • trinker 19.12.2017.

    samo u crtanim filmovima su starci simpatični i dobri a u stvarnosti su šljam i rospije

Komentiraj...
Vidi sve komentare