To je to što me zanima!

Nezavisni sindikat Brodosplita najavljuje borbu protiv DIV-a

U DIV-ovu programu stoji da su sindikati previše utjecajni, da brane radnike. A ne, najbolje bi bilo da branimo njegovu babu - kaže čelnik Nezavisnog sindikata
Vidi originalni članak

Nezavisni sindikat Brodosplita nezadovoljan je odabirom samoborskog DIV-a za novog vlasnika. Tvrde da nisu izabrani sukladno zakonu i najavljuju legalnu borbu protiv njihova preuzimanja. 

- Nećemo ništa dignuti u zrak jer mi smo uvijek branili škver. No, napraviti ćemo sve pravno i formalno. Zvat ćemo Vandorena da ih upozorimo na nezakonite stvari. Ovaj ugovor koji će se potpisati mora doći na reviziju u EU. Vlada ne samo što je izabrala DIV-a, već im je platila da dođe - poručio je Zvonko Šegvić, čelnik Nezavisni sindikat Brodosplita. Sastali su se u petak sa županom Antom Sanaderom koji im je obećao pomoći da ostvare kontakte s Vladom. 

- Ovo je potpuno isti model kao za Željezaru Split. U DIV-ovu programu stoji da su sindikati previše utjecajni, da brane radnike. A ne, najbolje bi bilo da branimo njegovu babu - komentirao je predsjednik najvećeg sindikata Brodosplita.

Šegvić je pozvao na ujedinjenje svih brodograđevnih sindikata.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • amex 28.03.2012.

    ...kaj je sindikalci, kaj imate putra na glavi pa se trese tlo??? Da vidite i vi malo kak je delati, a prava nikakva....

  • Baki333 26.03.2012.

    Sindikalisti vjeciti borci,samo malo ih muci tesko hvataju korak s vremenom. Ako sve toliko bolje znaju nek se izvole svojim radom i rezultatom izvuc iz pizdarija u koje su upali zbog svojih radikalnih stavova i privilegija. Sto je svacije nije nicije, svaka uspjesna tvrtka treba disciplinu i red a stime dolazi sigurno placa na kraju mjeseca.

  • zdrawe 23.03.2012.

    mozes mislit kako ce ozbiljno ovo shvatit vlada i ostalo drustvo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare