To je to što me zanima!

Nezgoda u Minsku: Putinu je Lukašenko izmaknuo stolicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz Minska su objavljene i fotografije na kojima se vidi kako Putin tijekom pregovora lomi zelenu olovku. U Minsku se razgovaralo o ratu u Ukrajini i potpisano je primirje
Vidi originalni članak

Tijekom pregovora u Minsku o stanju u Ukrajini bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko je navodno snimljen kako izmiče stolicu ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu .

Putin se najprije nevoljko rukovao s ukrajinskim predsjednikom Petrom Porošenkom . Nakon toga je htio sjesti, no Lukašenko koji je razgovarao s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel nehotice je navodno pomaknuo stolicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Minska su objavljene i fotografije na kojima se vidi kako Putin tijekom pregovora lomi zelenu olovku .  Navodno je Porošenko u jednom trenutku ljutito izjurio iz dvorane , da bi Putin nastavio razgovor s njemačkom kancelarkom i francuskim predsjednikom, čitavo vrijeme vrteći po rukama zelenu olovku koju je na kraju i prelomio.

screenshot/RT/YouTube
Idi na 24sata

Komentari 72

  • Moslavka 14.02.2015.

    Pa ako je Putin zavrsio na zadnjici, ni prvi ni zadnji. Jedino si mislim da bi mu netko izmaknuo stolicu namjerno pred toliko ljudi je bez veze. Novinari izmisle sve i svasta, samo da imaju o necem pisati. Nadjite nesto pametnije.

  • djberg34 14.02.2015.

    ove novinare podavit ko zeceve

  • El Tractor 14.02.2015.

    Namjerno je to bilo, vidi se iz aviona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare