To je to što me zanima!

Ni Plenković ni Grbin ne mogu si priuštiti poraz, birači su politički kanibali. Jedu poražene vođe...

NOVI EXPRESS Dramatična i detaljna analiza mogućih posljedica gubitka izbora za šefove političkih stranaka, od kojih neki imaju baš velike ambicije, pišu Boris Rašeta i Ivan Pandžić
Vidi originalni članak

Ovo su sudbinski izbori za većinu lidera naših stranaka: igra im samo pobjeda. Bude li u večeri proglašenja konačnih rezultata – a možda već i u vrijeme objave procjena iz izlaznih anketa, exit pools – postalo jasno da HDZ ne može sastaviti vladu, Andrej Plenković može okačiti kopačke o klin. HDZ je čudovišan mehanizam: dok im vođa jamči vlast, fanatično ga podržavaju; izgubi li, dobiva nemilosrdan vritnjak, izbacuju ga iz stranačkih anala, skidaju njegove slike sa zidova, a najčešće izbacuju i iz stranke.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 15

  • Darkonet 10.03.2024.

    Zar stvarno neki misle da bi imali mjere za gorivo, namirnice, stalno povećanje plača i bili u evropi da je netko drugi bio na vlasti? Da ne spominjem ceste, mostove, tunele. Još jedino zamjeram da PDV nije na evropskoj razini.

  • TVP 10.03.2024.

    Kad ljudi nemaju svoje vlastite stavove i mišljenje o realnosti onda imamo ovo. Potpuno su nebitni svi lijevi, desni, ravni i jedino što je bitno je sutrašnji dan u kojem ćemo svi živjeti, budućnost naše djece, unuka, svih.

  • B.L.Devín 10.03.2024.

    "Birači politički kanibali"!!! Ma koji? Ne valjda hrvatski? Pa dajte molim vas! Da je tako, onda bi već davno HDZ i SDP bili vanparlamentarna oporba bez izbornog praga a birači bi među novim kandidatima najviše gledali da koji od njih nije bio među njima ili njihov koalicijski partner.. Na naše birače se najviše odnosi ona stara narodna; "OD BIRAČA NEMA HEBA*A" - To je jedva prikrivena   poruka političkih stranaka koja kazuje da birači ni nakon izbora neće he*ati tj. neće živeti bolje, kao što ni prije nisu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare