To je to što me zanima!

Ni policije ni ovršitelja: Živi zid se pojavio, ali deložacije nema

Zagreb: Živi zid je objavio kako je za utorak zakazana deložacija obitelji sa troje maloljetne djece (devet, sedam i dvije godine starosti). Došli su i Sinčić i Pernar. Deložacije ipak nije bilo
Vidi originalni članak

Živi zid je objavio kako su otkazali konferenciju za medije u Makarskoj koju su planirali za utorak kako bi saborski zastupnici Živog zida mogli sudjelovati u sprečavanju deložacije mlade obitelji na Črnomercu. 


- Najavljena je deložacija obitelji Antolić, obitelji sa troje maloljetne djece (devet, sedam i dvije godine starosti) - objavio je Živi zid.

Na deložaciju su došli saborski zastupnici Ivan Vilibor Sinčić, Branimir Bunjac i Ivan Pernar te ostali članovi Živog zida.

Ivan Pernar na svojem je Facebooku uživo prenosio ono što se događalo ispred stana. No nisu došli ni policija ni sudski ovršitelj pa se Sinčić obratio medijima i rekao kako do deložacije dana vrlo vjerojatno neće doći.

- Obitelj tu živi tri godine i nemaju kamo, mi ćemo se boriti svim sredstvima da oni tu ostanu što dulje. Okrutno je baciti obitelj s troje djece na ulicu po takvoj zimi. Zagreb im treba dati alternativni smještaj. HDZ i Most su najavljivali da neće biti deložacija, ali to očito ne funkcionira. Slučaj je kompliciran, a žrtve su mali ljudi, oni su žrtve politike. Pozivam Grad da im nađe smještaj. Ovaj slučaj pokazuje sve apsurde naše države - rekao je Sinčić. 

Idi na 24sata

Komentari 152

  • LANA555 31.01.2017.

    Nije mi jasno da mogu po toj hladnoči naredit deložaciju a u pitanju su klinci.Da nije bilo Ivana i Žz jadni roditelji bi s klincima po ovoj hladnoči bili istjerani na cesti.Prestrašno da neložiraju po toj hladnoči.

  • SamoJedanPoljubac 31.01.2017.

    U ovoj zgradi su svi NEZAKONITO smješteni uz pomoć ŽZ-a.Anarhija na djelu.Sad izvolite opet glasati za njih.Sutra je za nezakonito useljavanje možda na redu vaša kuća,zgrada,stan.

  • dkmjnn 31.01.2017.

    Zagreb, Zagreb i opet Zagreb. Pa nek dođu živjeti u druge dijelove Hrvatske. Kuće u hrvatskim selima zjape prazne. Ali ne, neće gospoda raditi. Lakše je u Zagrebu živjeti od socijale i još k tome u gradskom stanu nego zasukati rukave i primiti se posla. Po meni, svu tu socijalu i beskućnike (i ne samo iz Zagreba) treba naseliti u napuštene hrvatske krajeve, dati im zemlju i sredstva za rad i nek se prime posla. Malo vrta, malo kokoši, zečevi, koja svinja i neće biti gladni, a neće im biti ni zima. Najlakše je kukati i naslikavati se po novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare