To je to što me zanima!

Nije bio nesretan slučaj: Sin je polio oca benzinom i zapalio

Franjo Lovrenčić (57) umro je od ozljeda 20. svibnja. Policija je istragom utvrdila da se on nije slučajno polio benzinom iz motorne pile već je to učinio njegov sin (27)
Vidi originalni članak

Policijska uprava međimurska podnijela je kaznenu prijavu protiv 27-godišnjaka iz međimurskog sela Gardinovca zbog sumnje da je ubio oca! Naime, 14. svibnja, 57-godišnji Franjo Lovrenčić, zadobio je opekline od kojih je 20. svibnja preminuo. Krim istraživanjem je utvrđeno da se on nije polio benzinom prilikom nepažljivog rukovanja motornom pilom i potom slučajno zapalio paljenjem opuška.

 - Sumnja se da ga je 27-godišnjak tijekom svađe polio benzinom po tijelu i potom upalio upaljač pri čemu su se zapalile benzinske pare koje su hlapile s njegove odjeće. Vatra mu je zatim zahvatila i odjeću, uslijed čega mu je teško opečen gornji dio tijela, pa je od posljedica tih opeklina preminuo naknadno u bolnici - izvijestila je PU međimurska.

Protiv muškarca, koji je pri tome lakše ozlijeđen, Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu podnesena je kaznena prijava radi sumnje u ubojstvo. U utorak su ga uhitili i ispitali, a potom pustili da se brani sa slobode.  

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kung fu panda 31.05.2013.

    biti će ovoga sve više nažalost mladi bez posla prisiljeni živjeti s roditeljima starci već pri kraju snage malo treba da dođe do ovakvog zla

  • pokojni predsjednik 30.05.2013.

    ak nije bil eurosuper treba ga dodatno kaznit.nije po evropskim standardima

  • Capafiori 30.05.2013.

    Ne vjerujem u ovo što sam pročitala: ubio je oca, uhićen je i nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare