To je to što me zanima!

Nije dugo trajalo: U svadbenoj noći mladoženja tražio razvod

Bivši dečko odlučio se osvetiti. Mladoženji je poslao cvijeće i USB stick s intimnim fotografijama njegove žene. On se šokirao i odmah zatražio razvod
Vidi originalni članak

Mladenku iz Saudijske Arabije je nekoliko dana prije vjenčanja kontaktirao njezin bivši i htio je s njom izaći. Ona ga je odbila. Rekla mu je da zaboravi  prošlost te da ona želi započeti život sa svojim mužem i imati djecu. Bivši joj se onda odlučio osvetiti. Na dan vjenčanja mladoženja je dobio buket cvijeća s omotnicom u kojoj su bili USB stick te poruka da pogleda fotografije svoje žene, piše Daily Mail. 

Mladoženja ih je pogledao i šokirao se kad je vidio da je njegova žena na njima gola. To je shvatio kao prevaru te je odmah zatražio rastavu. 

Muslimanski klerik koji je par vjenčao medijima nije htio reći koje su nacionalnosti mladoženja i mladenka. No rekao je da mu je mladoženja došao dan nakon svadbe te rekao da je doživio veliku emocionalnu traumu.

- To je mladoženji bio njegov najveći šok u životu i nije mogao podnijeti skandal - rekao je svećenik. 

Idi na 24sata

Komentari 269

  • duran nenad 10.07.2014.

    po tome se u danasnje vrijeme ne bi niko zenio ili bilo puno rastava

  • tomy1511 10.07.2014.

    Veliko je pitanje dali je čovjek monogamna vrsta, po meni prije nije, nego je, a primjer toga je i razvijeno društvo gdje ekonomski i ni u kom drugom smislu jedinke nisu potrebne ovisiti o nekoj drugoj jedinci i nitko ne želi trpjeti nedostatke onog drugog pa ni one najmanje, a da ne govorim o većim. Što se sexa i broja partnera tiče, istina je ta da je sex poput droge i ako mu se pusti na volju za isti učinak je svaki put potrebno više, više sexa, više partnera, većih perverzija i nastranosti koje nam više i nisu perverzije, što onda sljedi? homo, pedo ili što li sve već nema na ovom izopačenom svjetu. Vjerujte manje je slađe, svi smo odrasli ljudi i neznam kako kod vas, no nekoliko dana zaredom i već to nije to, no pauza od tjedna i hop opet je nešto ljepše doli ajmo reć peti dan ponavljanja.

  • marijaterezija2 10.07.2014.

    Shvatila sam bitno, čovjek se osvetio. Ima li on neko zadovoljstvo nemam pojma, mladoženja doživio šok a mlada??

Komentiraj...
Vidi sve komentare