To je to što me zanima!

Nije gledao znakove: Još jedan šleper zapeo u Miramarskoj...

Išao je polako, vjerojatno je vozač mislio da će uspjeti proći ispod podvožnjaka. Brzo je došao policajac na motoru, ali svejedno su se stvorile velike gužve, kaže čitatelj
Vidi originalni članak

Svako malo u Zagrebu kod podvožnjaka na Miramarskoj ponavlja se ista scena. Visoki kamioni, šleperi, a ponekad i autobusi zapinju za podvožnjak, iako ispred njega jasno piše da je maksimalna dozvoljena visina 3,7 metara.

To se dogodilo i u petak ujutro, kada je nešto iza 9 sati ispred podvožnjaka, iz smjera sjevera prema jugu,  stao jedan šleper.

Sva sreća da je na vrijeme stao i izbjegao udarac, a samim time i teže posljedice od prometnih gužvi koje su se zbog njega stvorile.

- Išao je polako, vjerojatno je vozač mislio da će uspjeti proći ispod podvožnjaka. Brzo je došao policajac na motoru, ali svejedno su se stvorile velike gužve - kazao nam je čitatelj koji je sve fotografirao.  

Idi na 24sata

Komentari 62

  • centarfor 04.12.2016.

    Vozač sigurno nije kriv jer je stao na znak visine. A što se tiće visine podvožnjaka, Poznavaoci Zagreba vjerojatno znaju zašto je to tako. Podignuti podvožnjak je nemoguće jer je vrlo blizu kolodvora a to bi značilo i podizati sve tračnice par kilometara lijevo i desno. Nije točno da asfalt ima nekoliko slojeva nego jenostavno, kanalizacija je odmah ispod asfalta a spuštanje kanlizacije je gotovo nemoguća miija jer bi podvožnjak bio zatvoren nekoliko mjeseci. Treba postaviti pitanje nadležnima zašto takvi šlepri uopće ulaze u grad a pogotovo u centar grada.

  • 03.12.2016.

    mogli bi malo prokopati i zaasfaltirati nanovo. Ubuduce da cestovni arhitektivise misle da sleper moze pod nadvoznak, ako more podsemafor onda nek i to

  • Dalibor0704 02.12.2016.

    Lijepo piše visina, ali 100 m prekasno. Trebali su znak staviti u Botanički, a onaj na drugoj strani iza drveta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare