To je to što me zanima!

Nije htio u zatvor pa je poslao krivotvorene nalaze liječnika

Split: Željko Rajić osuđen je na četiri i pol godine zatvora za dilanje marihuane. Kako ne bi išao u zatvor poslao je lažne nalaze di ima problema s tlakom i srcem
Vidi originalni članak

Redar Željko Rajić, koji je prije dvije i pol godine ranio dvojicu gostiju u splitskom kafiću Krom, pokušao se izvući od odlaska u zatvor i to tako što je krivotvorio medicinsku dokumentaciju. Rajić je javnosti poznat i kao žrtva premlaćivanja u listopadu 2010. u hotelu Lav u okršaju splitskih redara. Prije toga u Zagrebu je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog dilanja marihuane. 

Kako bi izbjegao odlazak u zatvor poslao je nalaze iz KB Merkur prema kojima ima ozbiljnih problema s visokim tlakom i srčanim zaliscima te da mu treba operirati. Odgodio je odlazak u zatvor na četiri mjeseca, no provjerom je utvrđeno kako se radilo o krivotvorini. Uhićen je početkom tjedna u Splitu, dobio je kaznenu prijavu i zadržali su ga dva dana na Bilicama. Rajić je lani u prosincu osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog pucnjave pred kafićem Krom, a presuda još nije pravomoćna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • p i j e v a c 03.02.2011.

    trba ga nalupat ko konja,pa će imat problema s bubrezima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare