To je to što me zanima!

Nije im dugo trebalo: Odvezite Hollandea do nove ljubavnice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuzi su smislili video igricu kao parodiju na njegovu novu ljubavnu aferu. Vozite Hollandea na skuteru do njegove nove odabranice i izbjegavajte prepreke na putu
Vidi originalni članak

Nije trebalo dugo da navodna nevjera francuskog predsjednika Francoisa Hollandea postane predmet parodije i sprdnje i to u obliku video igrice imena 'Igra na skuteru: Pomozite Francoisu Hollandeu da se priduži Julie'.

Igrači preuzimaju kontrolu nad pohotnim predsjednikom koji na skuteru kreće od Elizejske palače do njegove nove odabranice glumice Julie Gayet u njihovom ljubavnom gnijezdu. No, Hollandeu na putu stoje brojne prepreke, od paparazzi novinara, bivše supruge Segolene Royal ali i sadašnje prve dame Valerie Trierweiler

Igrači moraju pritiskom na miša izbjegavati te prepreke i za svaku preskočenu, odnosno izbjegnutu prepreku skupljaju bodove. Iako igrica nije ništa revolucionarno, riječ je o osnovnoj grafici i stalnom ponavljanju iste radnje, postala je veliki hit.  U svega nekoliko dana 'podijelila' se čak 73.000 puta.

Elitni naoružani tjelohranitelj na zadatku: Nosio im tople kroasane

Podsjetimo, od početka prošle godine Hollande je posjećivao svoju novu izabranicu u njihovom ljubavnom gnijezdu. Odlazio je k njoj skuterom, a koristio je kacigu kao masku za  novinare. Jedan od naoružanih tjelohranitelja koji radi za francusku elitnu policijsku postrojbu imao je zadatak da 'golupčićima' ujutro donosi tople kroasane

Osiguranje od 63 čovjeka ostavljalo ga samog preko noći

Sébastien Valiela, fotograf koji je 'uhvatio' kako Hollande tajno ulazi i izlazi iz tog stana, u utorak je rekao kako je predsjednika cijelo njegovo osiguranje od 63 čovjeka ostavljalo 'na miru' i samoga preko noći s Julie Gayet, piše Daily Mail. 

Gotovo je s Trierweiler? Čeka da izađe iz bolnice

U utorak je francuska dnevna novina 'Le Parisien' objavila kako je Hollande želio objaviti da se razilazi od Trierweiler, zbog koje je inače ostavio majku svoje četvero djece, ali sada se boji to učiniti, budući da je Trierweiler trenutno u bolnici. Također, pojavile su se špekulacije da je Julie Gayet, njegova nova odabranica, u četvrtom mjesecu trudnoće.

Igrati se možete ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SWEET CHILD 15.01.2014.

    U igrici još samo fali leteći reporter 24sata! :)))))))))

  • Kopular 15.01.2014.

    Serkozi, ovaj shupak, pa kakve to predsjednike biraju francuzi? Kakvi bijedni likovi! Ovaj Holland izdao je i vlastitu ženu, pa kako neće i vlastitu državu.

  • fernandooo 15.01.2014.

    Ne znam što mi je bolje: noć, skuter, kaciga, čuvar, topli kroasani ... Popravio mi je dan - pa i tjedan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare