To je to što me zanima!

Nije im isplaćeno šest plaća, a sad će njih 150 dobiti otkaz

Vlasnik Adria Čelika, Edgar Schumacher, poslao je iz Njemačke Upravi željezare naputak da uruči otkaz 150 radnika. Vijest su radnici željezare dočekali u šatoru
Vidi originalni članak

Vlasnik Adria Čelika iz Kaštel Sućurca, Edgar Schumacher, poslao je iz Njemačke Upravi željezare naputak da uruči otkaz 150 radnika. Vijest o otkazima radnici željezare dočekali su u šatoru koji su u petak ponovno podignuli.

Vođa prosvjeda, sindikalist Zvonko Šegvić, rekao je kako nova situacija u kojoj će 150 radnika ostati bez posla ne mijenja ništa jer oni ne odustaju od toga da im se isplati svih šest neisplaćenih plaća i da se proglasi stečaj. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • G4ndalf 03.06.2015.

    baš po našem

  • KALIMERO 01.06.2015.

    Nažalost, pošteni ljudi, naivno vjeruju, kao i ostali u HR, a tonemo sve dublje. Ako pokažu zube, proglasili bi ih militantima ili ko zna kako još. Zanimljivo je da ni za njih nemaju sluha. Prije par dana je bio članak sa jedva 15 komentara, a ovdje vidim opet pljuvanje po braniteljima ... to nije potpora ovim radnicima, nego obmanjivanje javnosti i isticanje branitelja kao glavnog problema. Koliko treba biti naivan, pa povjerovat u to. Nije teško shvatit na čijem su platnom spisku ovi radnici. Puna potpora radnicima koji traže svoja prava, nije lako, ali ... doči će i taj dan!

  • POTPEC 31.05.2015.

    Da je ovo pravna država ka šta nije, lipo bi radnicima isplatila plače, a njemcu dostavili račun umnožen sa tri, plus maksimalnu kaznu zbog neisplate plače. A ako neče da plati dostaviti merkel podatke i zahtjevati da to plati njemačka država ili jednostavnop prodati tvornicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare