To je to što me zanima!

'Nije mi žao ubijenih i ranjenih u pokolju, to su Republikanci...'

Pravnica mreže CBS,Geftman-Gold je nakon skandalozne izjave na Facebooku dobila otkaz. CBS je priopćio da je prekršila standarde kompanije i iznijela neprihvatljive stavove
Vidi originalni članak

Odvjetnica mreže CBS dobila je otkaz nakon što je napisala kako nimalo ne žali žrtve najvećeg pokolja u Sjedinjenim Državama.

Hayley Geftman-Gold (41) sinoć je na svom Facebooku napisala kako ne osjeća empatiju prema ubijenima i ranjenima u pucnjavi u Las Vegasu jer su ljubitelji country glazbe uglavnom Republikanci, javlja Daily Mail.

"Ako (Republikanci) nisu ništa učinili kada su ubijalo djecu, nemam nade da će ikada učiniti pravu stvar. Zapravo nemam nimalo suosjećanja prema fanovima countryja, uglavnom Republikancima koji podržavaju i posjeduju oružje", napisala je.

Geftman-Gold je nakon skandalozne izjave dobila otkaz na mjesto izvršne direktorice za pravne poslove i savjetnice za strateške transakcije u CBS-u.

Mreža je priopćila da je Geftman-Gold prekršila pravila kompanije iznoseći neprihvatljiva stajališta.

"Individua, koja je s nama bila oko godinu dana, prekršila je standarde naše kompanije i više nije zaposlenik CBS-a. Stavovi koje je iznijela na društvenim mrežama neprihvatljivi  su za CBS-u", stoji u priopćenju.

Broj smrtno stradalih u napadu na glazbenom festivalu Las Vegasu porastao je na 59, rekao je šerif Las Vegasa Joseph Lombardo. Lombardo je novi broj poginulih objavio je na konferenciji za tisak i dodao da je ranjeno 527 osoba.

John Fudenberg, mrtvozornik okruga Clark u Nevadi, rekao je da bi se broj mrtvih mogao još povećati i nije želio reći jesu li svi ustrijeljeni. Neke od žrtava možda su pregažene kada su posjetitelji koncerta u panici počeli bježati s otvorenog prostora. Najmanje je još dvanaest ljudi u kritičnom stanju u Sveučilišnoj bolnici u Las Vegasu gdje su prevezeni svi ozlijeđeni, rekla je glasnogovornica bolnice.

Podsjetimo, Stephen Craig Paddock (64) iz Nevade je s 32 kata hotela Mandalay Bay zapucao na posjetitelje  treće i završne večeri glazbenog festivala Route 91 Harvest.  Paddock se ubio prije no što je policija provalila u njegovu hotelsku sobu iz koje je pucao na gomilu. Lombardo je rekao da je u hotelskoj sobi nađeno 16 komada vatrenog oružja od kojih su neka imala optički ciljnik a neka bila preinačena u automatska oružja.

Dužnosnici FBI-ja i CIA-e su rekli da nema dokaza o povezanosti napadača s nekom militantnom organizacijom i odbacili preuzimanje odgovornosti Islamske države za napad.

Bijela kuća je u ponedjeljak ocijenila da bi bilo "prerano" ponovo otvarati raspravu o kontroli vatrenog oružja u Sjedinjenim Državama.

"Vodi se istraga. Motive napadača još treba utvrditi. Prerano je govoriti o politici dok nemamo sve činjenice", rekla je Sarah Huckabee Sanders, glasnogovornica Donalda Trumpa.

Glasnogovornica je usto upozorila da postoji opasnost da se "donesu zakoni koji neće pridonijeti sprječavanju" sličnih tragedija, spomenuvši primjer Chicaga, gdje su kaznena djela počinjena vatrenim oružjem u porastu unatoč "veoma strogim" zakonima u vezi s time.

 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • KALIMERO 04.10.2017.

    A što ako je namješteno ... nebi bilo nemoguće ... nikakvih incidenata nije imao, čak ni prometnih prekršaja ....

  • msl 04.10.2017.

    Taj naoružani majmun se pozivao na amerićki Ustav i sve pizdarije od sloboda koje on jamči.Nevine žrtve nisu njegove žrtve već su žrtve bolesnog društva koje jamči sva prava počiniteljima zločina.

  • jablan_u_zitu 04.10.2017.

    Njeno prezime objasnjava nedostatak sucuti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare