To je to što me zanima!

'Nije mislila izaći na pozornicu, direktor ju je uhvatio za ruku'

Predsjednica i HNK su odbili bilo što komentirati. No, iz izvora bliskih sceni nacionalnog kazališta doznali smo da je predsjedničin izlazak na pozornicu oduševio sve balerine i baletane
Vidi originalni članak

Nakon premijere “Labuđeg jezera” u zagrebačkom HNK internet je eksplodirao! Predsjednica se nakon predstave popela na scenu, pa ruskoj baletnoj trupi otela šou, pljesak i kitu cvijeća, što je na Facebooku, proizvelo na tisuće oprečnih reakcija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatražili smo komentar predsjednice i HNK, no oni su odbili bilo što komentirati. No, iz izvora bliskih sceni nacionalnog kazališta doznali smo da je predsjedničin izlazak na pozornicu oduševio sve balerine i baletane.

- Predsjednica nije mislila izaći na pozornicu, ali ju je za ruku uhvatio i izveo ravnatelj Baleta. Pohvale su prštale sa svih strana, a balerine i baletani bili su presretni jer je to prvi predsjednik Hrvatske koji im se pojavio na bini i time iskazao dosad neviđenu čast.

Predsjedničini obožavatelji kažu: “Kolinda je postigla to da će o baletu sljedeća tri dana pričati cijela Hrvatska! A ne o ustašama i partizanima, Tomi i Zokiju”. Sad i radnička klasa, radni ljudi i građani, armirači i kovinotokari po bauštelama i bagerima, pričaju samo o piruetama, arabeskama i Kolindinu pas de deux (ples dvoje plesača) s Vladimirom Malahovim, proslavljenim ukrajinskim plesačem i koreografom. Prostački ton hrvatskih političkih rasprava preko noći je zamijenila klasična intonacija. Sad su, kaže nam jedan predsjedničin fan, svi stručnjaci za balet, a umjesto o Hanki Paldum, koja je uveseljavala “Burduša” Stjepana Mesića, svi pričaju samo o Čajkovskom te o čuvenim ruskim baletanima Nurejevu i Barišnjikovu. Što mandat ide dalje, predsjednica postaje sve smionija, a to izaziva jalnuške komentare ljubomornih na predsjedničine sposobnosti i talente.

“J...š mi sve ako se Kolinda neće popeti u ono gnijezdo, izbaciti Malenu i dočekati Klepetana samo kako bi se uslikala”, napisao je neki očajnik.

Idi na 24sata

Komentari 346

  • centarfor 20.03.2017.

    Ima dvije vrste komentara. Jedna vrsta je od onih koji je ne podnose i nisu glasovali za nju i oni drugi koji misle da ju je ravnatelj odvukao na pozornicu. Po meni nije se trebala dati odvući na pozornicu, uz ostalo, da ne daje povoda onim prvima.

  • Krelee 20.03.2017.

    Nije mislila i seliti u Visoku samo je rekla

  • mihaella 19.03.2017.

    KGK malo kad, odnosno nikad ne misli: kad s Mamićem slavi svoj rođendan, kad ga javno brani pred TV kamerama, kad USKOK-u daje instrukcije, kad Milanoviću prijeti, kad pred ogradom bijele kuće izvodi "bijesne gliste", kad glumi manekenku, Kad s Vučićem donosi nekakvu deklaraciju, kad privatno miješa sa službenim, kad juri šatorašima, kad ide Bujancu u emisiju, kad se poput alapače razgovara sa Šajcom, kad spominje donji veš na TV, kad sa svojim cirkusom putuje duž Lijepe naše,kad u štiklama gazi strojevni korak, kad osmišljava mjesečni vojni rok, kad se ulizuje biračima, kad glumi empatiju, kad iznosi alternativne činjenice, kad glumi zabrinutost zbog neupotrebljivih migova,... To je sve manje više posljedica njenog odgoja u vojnim kampovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare