To je to što me zanima!

Nije montaža: 'Frendovi' Curić i Tolušić skupa su išli u Rusiju

Fotografija je snimljena između 14. i 18. lipnja prošle godine, negdje između Zagreba i Kalinjingrada u Rusiji. Ministar Tolušić za Telegram je rekao da je putovao s društvom te su put platili sami
Vidi originalni članak

Portal Telegram objavio je fotografiju ministra Tomislava Tolušića i vozača Blaža Curića, kuma Milijana Brkića, osumnjičenog u aferi SMS da je dostavljao određene informacije u istrazi protiv Franje Varge.

Na fotografiji ministar pozira s društvom u kombiju Opel Vivaro, u vlasništvu rent a car kuće Avantcar, tijekom puta na utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiju. Put su platili sami, a ministar je za spomenuti portal rekao da je putovao s društvom.

Fotografija je snimljena između 14. i 18. lipnja prošle godine, negdje između Zagreba i Kalinjingrada. Osim Tolušića i Curića na slici su virovitičko-podravski župan Igor Andrović, dožupan Mario Klemenc, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije Bojan Mijak, te virovitički poduzetnik, kum ministra Tolušića, direktor i vlasnik tvrtke Drvene konstrukcije iz Voćina, Mario Abramović.

Curić je, prema, dostupnim podacima, rođen 1969. godine. Njegova karijera je vezana uz Brkića. Dok je ovaj bio glavni tajnik HDZ-a, vozio ga je upravo Curić. Oni koji ga poznaju kažu da je Curić uvijek vrijedio kao operativac koji je spreman obaviti poslove za Brkića, HDZ i bio je onaj kome se trebalo obratiti.

- Vrijedio je kao čovjek s dobrim vezama u Sigurnosno obavještajnoj agenciji i Ministarstvu unutarnjih poslova. On i Brkić su uvijek bili kao prst i nokat. Bio mu je na raspolaganju, a mnogima je bilo čudno kada je postao Tolušićev vozač. Bilo je zbog toga spekulacija da Brkić manje vjeruje Tolušiću, pa šalje svog čovjeka da ga kontrolira - rekao je ranije jedan upućeni sugovornik koji je bio zatečen Curićevim uhićenjem.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 25.03.2019.

    E i? Ne bi da smo u najgorim tamnim vremenima pa se vade slike iz prošlosti tko koga zna i s kim se druži- odmah je i sam kriv

  • universe__ 25.03.2019.

    Vidi trolčina šta su aktivni danas, koji vam parizer daju u središnjici, jel K+?

  • utiha 25.03.2019.

    Bilo bi zgodno saznati kako je ipak plačen račun za renta car, da li sa sičom iz đepa ili nekim drugim putem. Možda su se prije raspitali kod Sauhe kak se to radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare