To je to što me zanima!

Nije platio benzin, bježao i umalo pregazio zaposlenika

Split: Mladić (20) je natočio gorivo za 90 kuna, no nije platio. Sjeo je u automobil i počeo bježati. Djelatnik benzinske crpke ga je htio spriječiti no umalo je nastradao
Vidi originalni članak

Policija je uhitila Dinu B. (20) jer je u utorak pobjegao s Lukoilove benzinske crpke na splitskoj Sirobuji ne plativši račun. Ulio je 90 kuna goriva u svoju Opel Vectru. Nakon toga se htio odvesti dalje. Spriječio ga je djelatnik benzinske.

- Kolega je stao ispred njega, a on je dao gas i počeo turirati pri polasku, tako da se izmakao sa stane da ga ne zgazi. Vozač je pobjegao - ispričao nam je djelatnik crpke.

No, ubrzo ga je uhvatila policija i odvela na kriminalističku obradu. Osim za razbojništvo, mogao bi dobiti kaznenu prijavu jer je umalo zgazio zaposlenika crpke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prviuredu 02.12.2010.

    na osnovu cega ovaj mladic zasluzuje da mu se objavi ime,a onaj monstrum ni inicijale mu niste stavili..

  • idiupickumaterinu 01.12.2010.

    ja obavezno kradem gorivo i to po mogucnosti ljeti s motorom..najsladje je bilo maznut na OMV-u kad je 100tka bila s koro 10 kn..pun rezervar oko 150 kuna..sto vise oni deru nas to je sladje krasti njima!!! sad cemo OPET doc do toga..meni odgovara i 25 kn po litri..prije 5,6 i vise godina uljudno smo regali motore i placali gorivo..jebiga,zahvaljujuc ovima koji "idu dalje" dosli smo do ovoga gdje smo sad.Bitno da oni nemoraju krast bengu za 90 kn,oni omanu par MILIona.nisam jedan od onih koji ce sjest doma i plakat zbog situacije.Ja sam se rodio da zivim i dok sam ziv uzivat cu koliko god mogu..Palac gore za ekipu koji obestecuju ovu usljivu drzavu!!!!

  • tisućukuna 01.12.2010.

    to nam je sve naša država omogućila i baš toga će bit sve više i više. žao mi je i njega sad će ga teretit više nego polančeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare