To je to što me zanima!

Nije potvrđena optužnica protiv Franciškovića: Desetak građana okupilo se kod suda u Zagrebu

Vijeće je danas odbacilo dokazne prijedlog obrane kao i prijedlog Franciškovićeva odvjetnika da se njegovu klijentu ukine istražni zatvor. Odvjetnik Zvonimir Hodak najavio je žalbu na ovu odluku
Vidi originalni članak

Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu nije potvrdilo optužnicu protiv Marka Franciškovića, njegove supruge Lane i Natka Kovačevića za javno pozivanje na terorizam.

PRUŽALI SU OTPOR Pred sudom davali podršku optuženom Franciskoviću: Policija uhitila šestero ljudi

Vijeće je danas odbacilo dokazne prijedlog obrane kao i prijedlog Franciškovićeva odvjetnika da se njegovu klijentu ukine istražni zatvor. Odvjetnik Zvonimir Hodak najavio je žalbu na ovu odluku. Također su se požalili sutkinji što Franciškovića dovode u lancima koje mu ne skidaju, kažu, ni u sudnici.

Danas se pred sudom u Ilici okupilo tek 10-ak građana koji podržavaju Franciškovića. Njih je popisala policija, a bili su pod budnim okom 30-ak interventnih policajaca, 10-ak policajaca u civilu i isto toliko temeljnih policajaca.

Nisu prosvjedovali te nije zabilježen niti jedan incident. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • brinell 19.10.2022.

    Slučaj Francisković je dokaz da Hrvatska sve više postaje banana država. 

  • Splitski cvit 19.10.2022.

    Iz članka mi ništa nije jasno. Nije podignuta optužnica, ali ga ni ne puštaju vani. Pod kojim ga izgovorom onda zadržavaju? Da bude jasno nisam njgova pristalica ali mi ova odluka jednostavno nije jasna.

  • Anonimus2017 18.10.2022.

    Sada kada je pravosuđe reklo svoje, na redu je medicina, grana koja se bavi mentalnim zdravljem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare