To je to što me zanima!

Nije prešao granicu, ali je živ: Sakrili izbjeglicu ispod 'haube'

Službenici španjolske civilne garde pronašli su u automobilu dvojicu izbjeglica. Jedan je bio skriven ispod poklopca motora, a drugi ispod zadnjeg sjedala auta
Vidi originalni članak

Službenici španjolske civilne garde, pronašli su u nedjelju dvojicu izbjeglica koji su se skrivali u automobilu na graničnom prijelazu El Tarajal, koji se nalazi u španjolskoj sjevernoafričkoj enklavi Ceuta.

Posumnjali su da nešto nije u redu kad je vozač automobila postao nervozan jer ga nisu odmah pustili da prijeđe granicu. Prilikom pretrage automobila pronašli su dvojicu izbjeglica, jedan je bio skriven ispod poklopca motora, a drugi ispod zadnjeg sjedala, prenosi The Local.

Pokazivali znakove iscrpljenosti i nedostatka kisika

Obojica imigranata su bili muškarci iz Gvineje, koji su pokazivali vidljive znakove iscrpljenosti i nedostatka kisika, zbog velike vrućine i ispušnih plinova u dijelovima automobila u kojima su bili skriveni.

Obojici je Crveni križ pružio liječnićku pomoć, a vozač i suvozač automobila, obojica Marokanci u dobi od 23 i 29 godina, uhićeni su i u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • wwww 03.09.2015.

    Ovaj će i do kraja života u duši znati kako koji motor radi..

  • 02.09.2015.

    Dragi moji Hrvati, ovo nam je sad prilika kakvu ne smijemo propustiti! Malo crne boje za kosu, malo u solarij, pa svi u Njemačku, deklariramo se kao Sirijci, Afganistanci i dobijemo azil i socijalnu pomoćl!!!!! Ajmooooo!!!! Nek ide na izbore tko je lud!!!!

  • Maddog 02.09.2015.

    ispod poklopca motora,,,ne vjerujem,,,prvo kako je stao,drugo motor grije ko lud,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare