To je to što me zanima!

Nije samo zapjevala na večeri: Pogledajte govor predsjednice

Jedna duša, a nas dvoje, kako kaže pjesma. I nikada, apsolutno nikada, ni pod koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u Bosni i Hercegovini, rekla je Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Nakon torte i pjesme, objavljen je još jedan video s Broćanske večere na kojoj je glavna zvijezda bila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću poklonila je tortu sa svojim likom, a potom mu i zapjevala 'Sretan rođendan', a na kraju je na večeri koju je organiziralo Zavičajno društvo građana hercegovačke općine Čitluk imala i kratak govor. Govorila je o napadima i o tome kako neće odustati, ali i o pjesmama i Hercegovini. 

- Ma koliko me napadali, a vi znate nažalost koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati; jer nisam bitna ja. Ja to sve mogu podnijeti. Bitan je narod - rekla je predsjednica, pa nastavila na popularne stihove.

- Jedna duša, a nas dvoje, kako kaže pjesma. I nikada, apsolutno nikada, ni pod koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u Bosni i Hercegovini - rekla je i nastavila da nikad neće odustati od odlazaka u Hercegovinu i naglasila da ne zna što je u njenim genima da joj je Hercegovina toliko bliska. Dodala je kako joj zamjeraju što voli zapjevati i istaknula kako je to ono što svijet cijeni.

- Biti normalan, biti čovjek, pokazati drugom da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega nego jednak kao on… I zapjevati, jer pjesma, i rane, i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Zato evo, dopustite mi da završim, nadam se da mi nitko neće zamjeriti, ali doista ja bih voljela da se jednoga dana ostvari ona ‘Uz križ mi napiši, bećarina ova volila je pjesmu i zemlju svojih pradjedova’” - rekla je na kraju.

Idi na 24sata

Komentari 325

  • Miške 26.11.2019.

    Marica Hrdalo

  • purger2017 26.11.2019.

    neka se kandidira na izborima u BIH i svi sretni

  • ina67 25.11.2019.

    I nikako njoj nije jasno u čemu je problem, e u tome je problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare