To je to što me zanima!

Nije se dala bez borbe: Za ruku zgrabila ribara i nije ga puštala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ronilac je iz mreže vadio ribu a ona ga je uhvatila za ruku i nije puštala. Da bi ga oslobodio kolega je uzeo letvu, metalnu cijev i nož. Riba je tek onda popustila
Vidi originalni članak

Dvojica ruskih ribara izvukli su iz mora kod Norveške mrežu punu školjaka u koju se uhvatila i grdobina mrkulja. Kada je jedan od njih otvorio vreću i htio izvući ribu van, uhvatila ga je za ruku. Riba nije popuštala pa je muškarcu u pomoć priskočio kolega. Ribi koja ima oštre zube, usta su pokušali otvoriti drvenom letvom. Tek kad su upotrijebili nož i metalnu cijev popustila je. Ronilac je izvukao ruku van i prema snimci izgleda da nije teže ozlijeđen, piše Daily Mail. 

Grdobina mrkulja živi na dubini do 1000 metara. Naraste do dva metra duljine i skoro 60 kilograma težine. Ima ukusno meso i malo kosti. Živi u Atlantiku i to na području od vrha Norveške pa sve do Mauretanije, kao i oko Islanda.   

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Dosada_1 10.08.2013.

    Ovo nije mreža za lov nego za sakupljanje (čitaj podvodni ceker) Možda je vidio grdobinu pa ju je nudlo (lov ribe sa rukom) pošto je htio iskoristit priliku da ju čopi.

  • WOMANIZER 10.08.2013.

    šta ga mama nije učila da ne gura prste tamo gdje im nije mjesto? ;)

  • twinsi2 10.08.2013.

    hehehe da, i ja sam takva,jedino letvom po glavi:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare