To je to što me zanima!

Nije stao na znak 'stop' pa se sudario s mini busom i poginuo

Mini-bus je tada prednjim dijelom naletio na bočni dio automobila, koji je odbačen na zelenu površnu, dok je mini-bus udario u metalni stup javne rasvjete te potom sletio u odvodni kanal...
Vidi originalni članak

Sudar osobnog automobila i mini-busa, u kojem je u četvrtak oko 5,30 sati u Kutini poginuo 28-godišnji vozač automobila, izazvao je taj vozač jer se na raskrižju nije zaustavio ispred znaka "stop", već je nastavio vožnju ne propustivši mini-bus, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

Očevidom je utvrđeno da je 28-godišnjak u raskrižje Slavonske ulice i Avenije Vukovar ušao ne propustivši mini-bus, također kutinskih registracija, u kojemu je bilo 11 putnika, a vozio ga je 47-godišnjak.

Mini-bus je tada prednjim dijelom naletio na bočni dio automobila, koji je odbačen na zelenu površnu, dok je mini-bus udario u metalni stup javne rasvjete te potom sletio u odvodni kanal.

Vozač automobila poginuo je na mjestu nesreće, a lakše je ozlijeđeno dvoje putnika iz mini-busa. 

U policiji kažu kako je alkotestiranjem 47-godišnjeg vozača mini-busa utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola.

Tijelo poginuloga prevezeno je u sisačku Opću bolnicu radi obdukcije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • wollfan 31.12.2017.

    Jedan bahati manje na cesti, šteta auta

  • HmHm_1 27.10.2017.

    Pišete tu komentare od kojih se prevrće želudac, kao tako mu i treba, na zna čitat znakove, samoubojstvo itd. a da uopće niste upoznati s pravim okolnostima. Dečko je išao na posao i vjerovatno žurio da stigne do šest u firmu da ga njegov "robovlasnik" ne bi otpustio. Firma koja inače ne radi u smjenama s radnim vremenom od šest ujutro!? Vjerovatno je bio umoran jer ih gazda šalje na dnevne terene po cijeloj sjevernoj HR. Postavite sami sebi neka pitanja prije nego pišete ovakve bljuvotine sram da vas bude!

  • Dar Lol 27.10.2017.

    Nadam se da ova smrt nije bila nepotrebna pa da će vozači iza njega izvući neku poruku

Komentiraj...
Vidi sve komentare