To je to što me zanima!

Nijemac (40) godinama skoro svaki dan silovao svoju kćer

U suđenje se uključila i 18-godišnja pokćerka silovatelja, koja tvrdi da je i ona zlostavljana. 40-godišnji Nijemac nepravomoćno je osuđen na sedam godina zatvora
Vidi originalni članak

Bečki sud nepravomoćno je osudio 40-godišnjeg Nijemca koji je dugi niz godina gotovo svaki dan silovao svoju kćer, kojoj je danas 15 godina, prenosi HNA.de. Agonija djevojke trajala je od ljeta 2011. do jeseni 2013. godine.

Djevojka se policiji obratila u kolovozu 2013. godine. Liječnici su u sklopu istrage pronašli tragove sperme za koju se DNK-analizom utvrdilo da pripada ocu. Muškarac, inače otac petero djece, negirao je krivnju tvrdeći kako ga kći lažno optužuje.

Djevojka je rođena u Essenu, a njezina se obitelj 2011. godine preselila u Austriju. Prema posljednjim informacijama živi u stanu od 85 četvornih metara u Beču.

U suđenje se iz Essena putem videa kao svjedokinja uključila i 18-godišnja pokćerka silovatelja, koja je rekla da ju je očuh silovao još dok su živjeli u Njemačkoj.

- Moj očuh nije zlostavljao samo moju sestru već i mene - rekla je 18-godišnjakinja.


Idi na 24sata

Komentari 85

  • štajeovoljudimoji 04.06.2014.

    Majka???? Gdje je sve to vrijeme bila majka tog djeteta????? Kriva je koliko i sam silovatelj. A primjerene kazne za tog zločinca jednostavno nema. Jedino kastracija i zatvor sa seksualnim manijacima pa nek se svaki dan iživljavaju jedan nad drugim. Strahota.

  • francetić 04.06.2014.

    Smiješna kazna.

  • Ubananismo 04.06.2014.

    Njemački sudovi su bili kod naših na instrukcijama vidim

Komentiraj...
Vidi sve komentare