To je to što me zanima!

Nijemac kod Sl. Broda natočio gorivo u svoj BMW i pobjegao

Policajci su obijesnog vozača uspjeli sustići i zaustaviti. Utvrdili su da je riječ o 29-godišnjem njemačkom državljaninu, protiv njega će podnijeti prijave...
Vidi originalni članak

Na benzinsku crpku u Slobodnici kod Slavonskog Broda u utorak popodne oko 14.30 sati vozač osobnog automobila BMW njemačkih registarskih oznaka natočio je 60 litara goriva i potom se dao u bijeg ne plativši. Na zaprimljenu dojavu zaposlenice benzinske crpke policijska ophodnja odmah je krenula u potragu za odbjeglim vozačem. 

Ubrzo su u Sibinju zamijetili jureći BMW i vozaču u više navrata davali znakove da se zaustavi, na što se isti oglušio. Čak je nastavio bježati, čak i preko pružnog prijelaza tijekom bijega pretjecao je druga vozila i kolone automobila.

Međutim, policajci su obijesnog vozača uspjeli sustići i zaustaviti. Utvrdili su da je riječ o 29-godišnjem njemačkom državljaninu, protiv njega će zbog više počinjenih prometnih prekršaja i obijesne vožnje podnijeti odgovarajuće prekršajne i kaznene prijave, prijeti mu i zatvorska kazna u trajanju do tri godine. 
 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kriticar87 05.10.2017.

    E j... nisu ni svabi ko sto su bili.

  • Kriticar87 05.10.2017.

    Osto bolan bez maraka, moro natocit i brzo juri fati da ne stigne komsija.

  • prezidentos 05.10.2017.

    turk

Komentiraj...
Vidi sve komentare