To je to što me zanima!

Nijemac u krvi imao 7,67 promila alkohola i preživio

Policija je muškaraca (44) pronašla u blizini vrta. Bio je bespomoćan, ali ne i u životnoj opasnosti. Čak je mogao i 'puhati'. Policajci su bili šokirani
Vidi originalni članak

Muškarac (44) je u srijedu navečer šokirao policajce koji su ga 'mrtvog' pijanog pronašli u blizini vrta u njemačkom gradu Stralsundu. Čovjek je bespomoćno ležao, no nije bio u životnoj opasnosti. Čak je mogao i 'puhati'. Tako je 'napuhao' 7,67 promila što je čak duplo više od doze koja za čovjeka može biti smrtonosna. Muškarac je policiji već poznat.
- Često smo ga znali naći pijanog, no ovo nas je iznenadilo. U svojoj 28-godišnjoj karijeri tako nešto nisam doživio - rekao je glasnogovornik policije. Dodaje kako su ga službenici odvezli u bolnicu na triježnjenje iz koje su ga brzo otpustili.
Liječnici kažu da tolika količina alkohola može oštetiti mozak i izazvati komu i paralizu. No, kada organizam godinama prerađuje velike količine alkohola, moguće je da čovjek preživi i veliku dozu. Apsolutni rekorder u Njemačkoj je za sada mladi Poljak kojem je u bolnici izmjereno čak 8,1 promila alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gatsby 15.11.2008.

    Koliko je krvi imao u alkoholu ?

  • z501 14.11.2008.

    koji si ti kurac pija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare