To je to što me zanima!

Nijemci se boje: Ako grijanje skoči s 1500 na 4500 eura, bit ćemo u najgoroj krizi od '45.

Inflacija, vrtoglavi skok cijena goriva, nafte i plina te rastući životni troškovi guraju zemlju u gospodarsku krizu
Vidi originalni članak

Ekonomija u Njemačkoj se tetura. Inflacija, ruske redukcije energije, vrtoglavi skok cijena benzina, nafte i plina te dramatično rastući troškovi hrane, grijanja i stanarine guraju zemlju u gospodarsku krizu koja bi mogla biti gora od bilo koje od Drugog svjetskog rata. A budući da se radi o najvećem gospodarstvu na starom kontinentu, vjerojatno neće biti pogođene samo susjedne zemlje. Prema stručnjacima, prijeteća ekonomska bijeda izravno vodi u društveni potres. Ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock šokirala je ljude svojim upozorenjem na stvarne “narodne pobune”, iako je kasnije tu formulaciju ocijenila pretjeranom. Ministrica unutarnjih poslova Nancy Faeser također je naslikala sličan horor scenarij na zidu:

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 17

  • Qurcy Ban 24.07.2022.

    Da ste manje plina trošili do 45-te 🤦‍♂️

  • NightFury 24.07.2022.

    Kako se Hićo popeo na vlast? Tako što su Nijemci bili pasivni. Sad ste opet pasivni. Pa nek "Zeleni" voze Ferarije i lete 200 puta godišnje dok se vi grijete na 18°.

  • cousin dugal 24.07.2022.

    Vrijeme je ionako da čovjek nađe drugi izvor energije,čišći za prirodu i jeftiniji,npr fuzija ili tako nešto,dosta je bilo ove nafte,plina i ostalih zagađivača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare