To je to što me zanima!

Nijemci u plićaku lovili ribu: Bilo ih je troje i dva štapa, bez ulova

Trojica Nijemaca u srijedu poslijepodne okušali su se u "ribičiji" u Ninu. Umjesto klasičnog zabacivanja udice s rive, ušli su u plićak desetak metara od plaže i bili strpljivi...
Vidi originalni članak

Da tehnike ribolova mogu biti bizarne, čudne ili neshvatljive u srijedu su potvrdila trojica Nijemaca koji su na plaži Sabunike u Ninu lovili ribu.

- Oni se nisu zezali. Sat vremena su stajali u vodi, mahali štapovima i lovili ribu u plitkom. Bili su uporni, ali ipak mislim da nisu uspjeli ništa uloviti - rekla je čitateljica koja je poslala nekoliko fotografija stranih ribolovaca. Rekla je i kako su od opreme imali dva štapa za pecanje i kante.

-Dva štapa na trojicu njih. Treći kolega je bio moralna podrška, sat vremena je stajao s njima. Imali su i kante, vjerojatno za ulov - objasnila je.

Dodala je i kako su plivači na plaži bili začuđeni, a i ona sama nikada nije vidjela ribolovce u plićaku, među kupačima, na desetak metara od plaže.

- Živim u Zadru već deset godina, nikada još tako nešto nisam doživjela. Čudan prizor, ali bili su simpatični - zaključila je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • hrvoje506 30.07.2020.

    Nisu ušli desetak metara, već 150-200 metara, jer tek nakon 100+ dubina vode oko pasa, pa ribice mogu gricnuti kakvog crvića...

  • Drug_Bartol 30.07.2020.

    Eto kakva gospoda kod nas dolaze!! Takvi nam ni ne trebaju!!

  • Finovasmolim2 30.07.2020.

    Neka pecaju, sam daj neka dodju gosti. Jos bih i dao besplatno propuste po ljetnoj sezoni na plazama za goste neka love ribicu za zezanciju kao dio zabave, tako i onako nista ne uhvate. Pustite ljude neka se vesele, sto ste tako ljuti na njih jer su se zabavljali. Zato i tonemo jer smo prokleti i zlobni. Aj bok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare