To je to što me zanima!

Nijemcu koji je u Rovinju snimao golu djecu na plaži određen istražni zatvor

U jednom kampu u Rovinju neovlašteno je snimao i fotografirao više obnažene djece mlađe od 18 godina kamerom ugrađenoj u kemijsku olovku, a fotografije i snimke je potom pohranjivao u memoriju svoje SD kartic..
Vidi originalni članak

Nakon što je rovinjska policija podnijela kaznenu prijavu, Općinsko državno odvjetništvo u Puli je provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja 44-godišnjeg državljanina Savezne Republike Njemačke i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju.

UHITILI GA U ROVINJU Nijemac snimao golu djecu na plaži: Kameru skrio u olovku

Naime, 44-godišnjak je 18. srpnja u jednom kampu u Rovinju neovlašteno snimao i fotografirao više obnažene djece mlađe od 18 godina kamerom ugrađenoj u kemijsku olovku, a fotografije i snimke je potom pohranjivao u memoriju svoje SD kartice, o čemu smo i izvještavali. Sucu istrage Županijskog suda u Puli je zbog svega navedenog podnijet prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a on je isto rješenje i prihvatio bez mogućnosti jamstva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rodrigo baf 23.07.2020.

    Ma kakav istražni zatvor, rokni ga i ne objavljuj nista.

  • hizzy 22.07.2020.

    Zašto ne zabrane roditeljima da djecu kupaju golu? Koja je poanta toga da malo dijete bude potpuno golo na plazi? Pa sta ako je dijete, sta nije dostojanstveno pokrit spolne organe i guzicu? Svaki put se iscudjavam kad to vidim na plazi. Pogotovo jer neznas ko je na plazi i ko ti moze gledat dijete ili snimat ga.

  • korisnicko ime 22.07.2020.

    ode ante a mogao ga je centrirati valjda zavadlav jos radi pa ga posaljite njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare