To je to što me zanima!

Nika Fleiss vjeruje da politika može biti fair play, Samobor bi vodila kao ozbiljnu tvrtku

Fleis kaže da Gradska uprava mora imati bolju komunikaciju sa građanima i vjeruje da se grad može voditi kao ozbiljnu tvrtku, povlačila bi više iz EU fondova i nije ju strah uhvatiti se u koštac s problemima grada
Vidi originalni članak

Nika Fleiss želi biti nova gradonačelnica Samobora, a u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekla je da se odlučila na to jer jako voli svoj grad za koji misli da ima puno potencijala i mjesta za promjene, koje će biti od koristi sugrađanima. 

- Nema ljepšeg mjesta nego što je Samobor. Odlučila sam početi mijenjati stvari - rekla je. 

Nije svjesna da politika nije fair play te dodaje da još voli vjerovati da može biti fair play igra i da je tako odgajana.

- Mislim da fair play proizlazi iz obiteljskog odgoja - kaže ona. 

PODRŽAT ĆE JE HDZ Nika Fleiss se kandidirala za gradonačelnicu Samobora

- Vjerujem da se može na ispravan i korektan način odabrati ljude po stručnosti, iskustvu, a ne po obiteljskim vezama i političkim strankama - rekla je bivša skijašica koja će kao nezavisna na izbore uz podršku HDZ-a. 

- Nezavisna i svoja i takva ću ostati. Mi Samoborci volimo se nalaziti na kavama, svi se osvrnemo na neke stvari u našem gradu i bilo je tu nekih nezadovoljstva. U nekom tom razgovoru bio je moj prijatelj koje je moje vizije i poruke prenio ljudima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Oni su me kontaktirali, našli smo se u istim vizijama - rekla je o začetku suradnje, ali i dodala da se ne planira učlaniti u neku stranku.

Kaže da Gradska uprava mora imati bolju komunikaciju sa građanima i vjeruje da se grad može voditi kao ozbiljnu tvrtku, povlačila bi više iz EU fondova i nije ju strah uhvatiti se u koštac s problemima grada.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • max2017 06.04.2021.

    fotke koje prate "kampanju" govore nešto drugo........

  • 27.03.2021.

    Da, ima veliko iskustvo u vođenju firmi. Cijela zemlja je postala apsurd tvorevina, daleko od naziva država.

  • 27.03.2021.

    propast će nam rvatska s ovim strućnjacima .. ..za ozbać

Komentiraj...
Vidi sve komentare