News

Komentari 9

Nika Fleiss vjeruje da politika može biti fair play, Samobor bi vodila kao ozbiljnu tvrtku

Nika Fleiss vjeruje da politika može biti fair play, Samobor bi vodila kao ozbiljnu tvrtku

Fleis kaže da Gradska uprava mora imati bolju komunikaciju sa građanima i vjeruje da se grad može voditi kao ozbiljnu tvrtku, povlačila bi više iz EU fondova i nije ju strah uhvatiti se u koštac s problemima grada

Nika Fleiss želi biti nova gradonačelnica Samobora, a u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekla je da se odlučila na to jer jako voli svoj grad za koji misli da ima puno potencijala i mjesta za promjene, koje će biti od koristi sugrađanima. 

- Nema ljepšeg mjesta nego što je Samobor. Odlučila sam početi mijenjati stvari - rekla je. 

Nije svjesna da politika nije fair play te dodaje da još voli vjerovati da može biti fair play igra i da je tako odgajana.

- Mislim da fair play proizlazi iz obiteljskog odgoja - kaže ona. 

- Vjerujem da se može na ispravan i korektan način odabrati ljude po stručnosti, iskustvu, a ne po obiteljskim vezama i političkim strankama - rekla je bivša skijašica koja će kao nezavisna na izbore uz podršku HDZ-a. 

- Nezavisna i svoja i takva ću ostati. Mi Samoborci volimo se nalaziti na kavama, svi se osvrnemo na neke stvari u našem gradu i bilo je tu nekih nezadovoljstva. U nekom tom razgovoru bio je moj prijatelj koje je moje vizije i poruke prenio ljudima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Oni su me kontaktirali, našli smo se u istim vizijama - rekla je o začetku suradnje, ali i dodala da se ne planira učlaniti u neku stranku.

Kaže da Gradska uprava mora imati bolju komunikaciju sa građanima i vjeruje da se grad može voditi kao ozbiljnu tvrtku, povlačila bi više iz EU fondova i nije ju strah uhvatiti se u koštac s problemima grada.

Najčitaniji članci