To je to što me zanima!

'Nikako nam nije sjela odluka o otvaranju kladionica i casina'

Kozlevac je najavio da će Županijski stožer Civilne zaštite razmotriti epidemiološku situaciju u Istri i već sutra donijeti odgovarajuću odluku
Vidi originalni članak

Načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac rekao je u četvrtak kako ga je iznenadila odluka Vlade da se od ponedjeljka dozvoli rad kladionicama, automat klubovima i casinima te dodao da će tu odluku u Istri još razmotriti.

- Podupiremo Vladinu odluku da se od 15. veljače kafićima omogući prodaja kave za van, da se otvaraju teretane i fitness centri, da se djeci omogući nastava u školama za strane jezike i radionicama, ali nam nikako nije sjela odluka o otvaranju kladionica, automat klubova i casina - izjavio je Kozlevac Hini.

Dodao je da je s time u vezi već kontaktirao istarskog župana i pulskog gradonačelnika koji također, kako je izvijestio, smatraju da je ta odluka ishitrena.

VIŠE PSIHOLOŠKA POMOĆ Ugostitelji o popuštanju mjera i kavi za van: 'To neće pomoći'

Kozlevac je najavio da će Županijski stožer Civilne zaštite razmotriti epidemiološku situaciju u Istri i već sutra donijeti odgovarajuću odluku.

Neslužbeno se doznaje kako se u Istri ipak neće dozvoliti rad kladionicama, automat klubovima i casinima.   

S druge strane, komentirajući Vladinu odluku po kojoj se od ponedjeljka dopušta rad teretanama, kladionicama i casinima, dok se kafićima dopušta tek 'kava za van', ali ne i otvaranje terasa, predsjednik Ceha ugostitelja Istarske županije Stanislav Briškoski kazao je kako su to odluke Nacionalnog stožera Civilne zaštite, a ne istarskog Stožera.

OPORBA POZDRAVILA POPUŠTANJE Petrov o mjerama: Tko je to pritisnuo Plenkovića da otvori kladionice, a ne ugostitelje?

Stoga je za utorak najavio sastanak ugostitelja s predstavnicima istarskog Stožera Civilne zaštite.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Luna777 12.02.2021.

    Zar ovo popuštanje mjera nije smiješno ili bolje reći nakaradno? Plenki-mon odobrio otvaranje kockarnica i casina, gdje se ljudi zadržavaju i u kasnim noćnim satima, a nije odobrio otvaranje kafića? Kakve su to kontradiktornosti? Jel' se to Plenković sprdava sa građanima, zna se tko hoda u kockarnice i casina pa im eto morao udovoljiti.

  • OS98netko 11.02.2021.

    u kasinama ima malo vecih igraca nego ugostitelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare