To je to što me zanima!

Nikica Jelavić autom lupio curicu i teško je ozlijedio

Zagreb: Curica (8) je završila u bolnici nakon što je na nju oko 20 sati naletio vozač (48). Radi se o Nikici Jelaviću, koji je sam nazvao Hitnu i policiju...
Vidi originalni članak

Djevojčica (8) završila je s teškim ozljedama u Klaićevoj bolnici, nakon što je na nju oko 20 sati naletio 48-godišnji vozač u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. Navodno se radi o Nikici Jelaviću, koji je odmah nazvao Hitnu pomoć i policiju te ih dočekao na mjestu nesreće. Curicu su prevezli u bolnicu, a njezino stanje nije poznato. Zbog policijskog očevida tramvajski promet Vlaškom ulicom bio je jedno vrijeme zaustavljen.
Nikica Jelavić je, podsjetimo, nakon 11 godina oslobođen optužbi za ubojstvo Zorana Dominija kojeg su u studenom 1999. ubile krhotine "zolje" kojom je gađan džip Vjeke Sliška na Cvjetnom trgu. Oslobođen je i optužbi za četiri pokušaja ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • aqiba 20.09.2010.

    Jelavić je oslobodjen optužbi i nebi ga se tribalo nazivati kriminalcem ! Vi mali podlaci zavidni. A to sa autom se svakome moglo dogoditi. Jadni li ste poneki !

  • stec 20.09.2010.

    ubojica i kriminalac ostaje uvjek ubojica , samo mi nije jasno što on radi na slobodi ,ustvari jasno mi je ovo je hrvatska i hrvatsko sudstvo.

  • pelinimed78 20.09.2010.

    pa ispao je čovjek,nije p.... ko večina,pa bježi,a curici želim brz i uspješan oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare