To je to što me zanima!

Niko Kovač, nisi živio u Hrvatskoj ni plaćao porez

Na internet-stranici astigospe.com osvanuo je plakat Nike Kovača s HDZ-ovim logom i tekstom koji ismijava predizborni spot Sanaderove stranke
Vidi originalni članak

"Rođen sam u dijaspori i nikad nisam živio u Hrvatskoj, nikad u Hrvatskoj nisam platio porez, nikad u Hrvatskoj nisam igrao jer je lova slaba i zato više nikad neću imati pravo glasati na izborima...i moj brat Robert isto", stoji u potpisu internet-plakata koji je parodija na plakat HDZ-a.
Hrvatski nogometni reprezentativac u predizbornom spotu HDZ-a kao osoba koja dolazi iz dijaspore poziva sve one koji žive izvan granica Hrvatske da glasaju za Sanadera. Upravo je pitanje dijaspore bitna razlika između HDZ-a i SDP-a koji uopće nema listu za tu izbornu jedinicu. SDP je time otvoreno dao do znanja da dijaspora nema šta odlučivati o izborima u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 20.11.2007.

    Glupo je da Kovači sole pamet Hrvatima u Hrvatskoj ? Koliko se pomoglo Vukovaru a koliko su bogatiji političari i političarke naglašavajući da če se pomoći obnovi žrtvenog grada heroja ?!... Trebamo nove političare koji nisu nikada bili na vlasti da vidimo razliku ? Prvo imovinsku karticu,pa postaviti državu na noge! Uništili su srednju klasu sada skaču na socijalnu osjetljivost za koju su svi krivi! Nije svaki čovijek jednako snalažljiv mogučnosti bi država trebala svima jednako omogučiti ! Ima neki nogometaš koji je ostao i napravio karijeru u Hrvatskoj i zaradio koliko i Kovač ? Bez veze su preporuke sportaša za koga glasati ne žive svi od sporta !

  • ZeljkoP 13.11.2007.

    Po tko zna koji put se ponavlja \"Ko s HDZ-om tikve sadi o glavu mu se razbiju\"

  • sambucca 13.11.2007.

    niko..stvarno si se uvaljao...izgubio si svo poštovanje koje si godinama teškim trudom sticao.sad ga nemaš. ne želimo te više

Komentiraj...
Vidi sve komentare