To je to što me zanima!

Nikolić donio 3000 glasačkih listića: Našao sam ih u smeću

Srbija: Tomislav Nikolić, predsjednik SNS-a tvrdi kako je prije izbora tiskan veliki broj glasačkih listića u Poljskoj koji je zamijenjen pravim glasačkim listićima
Vidi originalni članak

Tomislav Nikolić, predsjednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) i zamjenik predsjednika stranke Aleksandar Vučić su u četvrtak na konferenciju za novinare donijeli vreću punu glasačkih listića za koje tvrde da su nađeni u kontejneru.   

Nikolić je rekao da je u vreći donio 3000 glasačkih listića i to sa samo jednog glasačkog mjesta. 

- Tko ima biračke listiće kojima je ove zamijenio? - pitao je Nikolić. Tvrdi i da je prije izbora tiskan veliki broj glasačkih listića u Poljskoj koji je zamijenjen pravim glasačkim listićima. Tvrdi i kako je na izborima "glasovao" veliki broj ljudi koji su mrtvi, piše Mondo. Za sve to Nikolić optužuje svojeg protukandidata Borisa Tadića i tvrdi da su izbori pokradeni u režiji njegove Demokratske stranke.  

Konačni rezultati: Vode Tadić i Nikolić

U četvrtak navečer su objavljeni konačni rezultati predsjedničkih izbora u Srbiji. Prvi je Boris Tadić s 25,31 posto glasova dok je Nikolić dobio 25,02 posto glasova. Na parlamentarnim izborima koji su kao i predsjednički bili prošlu nedjelju, koalicija oko Nikolićeve stranke SNS dobila je 73 mandata, a Tadićev DS 67 mandata. Treća je koalicija koju predvodi SPS Ivice Dačića s 44 mandata, a iza njih je DSS Vojislava Koštunice koji je osvojio 16 mandata. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • brnado 10.05.2012.

    Na istoku stare priće , na zapadu ništa novo ...

  • boooooooooo 10.05.2012.

    vi se sprdate a situacija je u većini svijeta takva, vjerujem da je sve to korupcija, lopovi i kriminalci se trude svim silama ostati na vlasti i krasti i jeba t i dalje narod

  • Čiko Spase 10.05.2012.

    zahuktava se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare